Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Αντωνία Σερλή: Καθαρόαιμο με sex appeal!

Νέο αίμα στον αθλητισμό και παράλληλα στον λαμπερό χώρο του μόντελινγκ. Ξεκινώντας από την Κρήτη και με σημαντικό όπλο το sex appeal της, η Αντωνία Σερλή συνεχίζει την πορεία της αυτήν την περίοδο στην Αθήνα.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στην Κρήτη, αλλά μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Αυτήν την περίοδο ασχολείται με τον αθλητισμό και τις σπουδές της.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Σπουδάζει Νοσηλευτική στην Αθήνα. Μιλάει αγγλικά και ασχολείται συστηματικά με τον στίβο και τον χορό.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σε ηλικία 19 ετών ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας. Φωτογραφήθηκε σε διάφορα περιοδικά μόδας και στα είκοσί της συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτ.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Η μεγάλη της φιλοδοξία είναι ο πρωταθλητισμός. Την ενδιαφέρει να διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση, αλλά και να προχωρήσει στο μόντελινγκ. Θέλει να δώσει και ένα μήνυμα στα κορίτσια της ηλικίας της, ότι η ομορφιά και η πνευματική καλλιέργεια μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά. Γι’ αυτό θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές της και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Η υπερβολική ευαισθησία της την κάνει συχνά ευάλωτη και ανεκτική σε ανθρώπους και καταστάσεις που ίσως δεν θα έπρεπε.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τον αθλητισμό και ειδικότερα με τον στίβο. Λατρεύει τα ταξίδια και πιστεύει ότι η ζωή πρέπει να είναι «για όλους μας ένα ταξίδι που θα μας βελτιώνει και θα απολαμβάνουμε τη διαδρομή».

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, αφού το θέατρο τη γεμίζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρεται τη μουσική και το χορό σε διάφορα κλαμπ της πρωτεύουσας.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Θέλει να διαθέτει εξυπνάδα, ευαισθησία, αλλά και να τον χαρακτηρίζει το χιούμορ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...