Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Το internet «καθρέπτης» της ομορφιάς!

Εννέα υποψήφιες διεκδικούν  ένα κορυφαίο τίτλο. Στον διαγωνισμό Miss Internet  Face που έγινε πριν λίγες μέρες στο FLOCAFE  στο Ίλιον, επιλέχτηκαν οι 9 υποψήφιες. Το internet γίνεται , πλέον, ο «καθρέπτης» της ομορφιάς τους και μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία που θα κρατήσει ένα μήνα , θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσπουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Ο Βασίλης Κωσνταντινίδης από τους IDOLS τραγούδησε τις αθάνατες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος, ενώ ο (γιός του) Ανδρέας Κωσνταντινίδης παρουσίασε τραγούδια από το νέο του δίσκο και μιλώντας στους παρουσιαστές της βραδιάς, Κ. Βενετσάνο και Κ. Τσέλη, αναφέρθηκε στο «έγκλημα» που έκανε να βγάλει την Τζούλια (μία είναι η Τζούλια) στο τραγούδι...

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αλλά η επιτροπή κατέληξε στις επικρατέστερες. Και είναι με την σειρά επιλογής οι παρακάτω:

1. ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΟΥ
2. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΚΟΣ
3. ΠΑΟΛΑ ΜΠΟΥΛΟΒΑ
4. ΟΛΓΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
5. ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΑΤΡΑΤΖΗ
6. ΜΙΣΕΛ  ΙΩΑΝΝΟΥ
7. ΜΟΝΙΚΑ ΜΙΛΙΝΚΟΒΑ
8. ΒΙΟΛΕΤΑ ΣΜΑΓΚΑΛΣΚΑ
9. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΣΑ

Στην διεύθυνση www.misseuropeface.blogspot.com Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες τους και τα σύντομα βιογραφικά και να κάνετε τις επιλογές σας. Μπορείτε να ψηφίσετε μια και μοναδική φορά, αλλά έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε όσες υποψήφιες θέλετε.

Τα αποτελέσματα διαμορφώνονται κάθε μέρα, κάθε λεπτό. Η στέψη των νικητριών θα γίνει στο FLOCAFE,  στο Ίλιον στις 17 Απριλίου στις 10.30 μ.μ. και θα συνδυαστεί με μια μεγάλη επίδειξη μόδας.

Παράλληλα έχει αρχίσει και η προετοιμασία για τον διαγωνισμό Miss Emigre που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα πάρουν μέρος μετανάστριες ανεξάρτητα από την χώρα καταγωγής τους.

Στο www.missemigre.blogspot.com πληροφορίες στα ελληνικα, ρωσικά, πολωνικά, ρουμάνικα κ.α. γλώσσες.

Πληροφορίες στα blogs: www.misseuropeface.blogspot.com , www.missemigre.blogspot.com , www.dealprnews.blogspot.com
www.allaboutgreekbeauty.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...