Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Τα χτενίσματα των Όσκαρ


Μπούκλες, ελαφροί κυματισμοί και περίτεχνα σινιόν αποτέλεσαν τα βασικά των χτενισμάτων που επέλεξαν οι stars για την τελετή απονομής των Όσκαρ. Τα περισσότερα χτενίσματα είχαν φιξαριστεί με spray για extra λάμψη, κάτι που ακούγεται φυσιολογικό όταν μιλάμε γι’ αυτά τα βραβεία. Δείτε λοιπόν τις πιο καλοχτενισμένες της βραδιάς.

Sandra Bullock. Τα μαλλιά της ήταν αφοπλιστικά, λαμπερά και εξαιρετικά λεία και ένα ελαφρό σπάσιμο προς το τέλος της πλευράς που έπεφτε πάνω στον ώμο της. Αν και ήταν τόσο λεία, είχαν τον απαραίτητο όγκο ώστε να μη δείχνουν λίγα ή λιπαρά. Υπήρχε μία αύρα από παλιό Hollywood σε αυτό το στυλ. Το σημαντικό είναι ότι τα μαλλιά της έδειχναν υγιή. Η σοκολατί απόχρωσή τους ήταν ομοιόμορφη παντού. Όπως μάθαμε ήταν ένα μίγμα από σοκολατί αποχρώσεις.
Sarah Jessica Parker. Ένα υπέροχο «γλυπτό» σινιόν, λείο και λαμπερό, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια των hairstylists. To αποτέλεσμα είχε στοιχεία «αρχιτεκτονικής». Τα μαλλιά της έμοιαζαν με φιόγκο. Πρόκειται για hot trend που έφερε στο προσκήνιο η Lady Gaga. To βασικό concept της νέας τάσης είναι να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας έτσι ώστε να θυμίζουν κάποια γνωστά σε μας αντικείμενα, όπως ο φιόγκος. Για να γίνει, ίσως χρειαστείτε και extensions.
Miley Cyrus. To χτένισμά της ήταν απλό, «γλυκό» και κομψό, ιδανικό για πολύ νεαρή κοπέλα. Το ανέμελο αυτό στυλ είναι το νέο «κλασικό», και κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα. Τα μαλλιά έδειχναν τέλεια αλλά όχι επιτηδευμένα. Για το χτένισμα χρειάστηκε σίγουρα και μους και ένα σαμπουάν για όγκο. Το γαλάκτωμα μαλλιών πρέπει να μην βαραίνει την τρίχα. Οι μπούκλες έγιναν με ζεστά ρόλλεϋ και το σινιόν ξεκίνησε από μια αλογοουρά. Με χαλαρή περιστροφή γύρω από τη βάση έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...