Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ποιές είναι οι «Γυναίκες της Χρονιάς»

Σε μια εντυπωσιακή και λαμπερή τελετή απονεμήθηκαν τα βραβεία - θεσμός «Γυναίκες της Χρονιάς» του περιοδικού LifeStyle.

Η οικοδέσποινα Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε στο «Αθηνών Αρένα» τις γυναίκες της χρονιάς, που ξεχώρισαν στον τομέα τους και αναδείχθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού.

142 υποψήφιες, καθεμιά βραβευμένη στον τομέα της τέθηκαν υπό την κρίση των αναγνωστών! Σύμφωνα λοιπόν με την ψήφο του κοινού, η Ελένη Κιούμπιτ, η γραμματέας της βρετανικής επιτροπής για την επανένωση των μαρμάρων του Παρθενώνα πήρε βραβείο για την εθνική της προσφορά.

Η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του ιδρύματος για τα παιδιά με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τιμήθηκε με το βραβείο «Έργο Ζωής», για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια και την έμπρακτη αγάπη που δείχνει καθημερινά σε παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Ηθοποιός της χρονιάς» επιλέχθηκε από το κοινό η Ελένη Ράντου, που είναι άλλωστε μια «εργαζόμενη γυναίκα».

Η Χαρούλα Αλεξίου, που επέστρεψε στο μουσικό στερέωμα μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, κέρδισε το βραβείο «Ερμηνεύτρια της Χρονιάς» και η Μαριέττα Γιαννάκου το βραβείο  «Πολιτικός της χρονιάς».

«Τηλεοπτική παρουσία» του 2009 ανακηρύχθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη και πρωτοεμφανιζόμενη μουσικός η Σάννυ Χατζηαργυρίου, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Λίλας» στους «Singles»!

Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε παρακολουθώντας την τελετή από την συχνότητα του STAR την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 21:00.

Δείτε ένα απόσπασμα από την είσοδο των celebrities στο βίντεο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...