Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

«Τεχνικές Επαγγελματικών Πωλήσεων Υπηρεσιών Αισθητικής»

Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα σημαντικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με θέμα «Τεχνικές Επαγγελματικών Πωλήσεων Υπηρεσιών Αισθητικής».
Όπως δήλωσε  ο κ. Βασίλης Γαλάνης, Marketing Consultant, Συγγραφέας, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ και Εισηγητής του σεμιναρίου, σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η επαγγελματική μετεκπαίδευση των Αισθητικών  του ΙΕΚ ΔΟΜΗ στα παραπάνω αντικείμενα και η απόκτηση επιπλέον ανταγωνιστικών δεξιοτήτων και προσόντων, σε θέματα που αποτελούν ζητούμενο από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και τα επώνυμα brands του κλάδου.
Οι σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για την εφαρμογή των αρχών επικοινωνίας, τη γλώσσα του σώματος, τις διαδικασίες ενημέρωσης των πελατών στα ινστιτούτα αισθητικής, τις διαδικασίες εξυπηρέτησης στις καμπίνες αισθητικής και αδυνατίσματος, την ποιοτική εξυπηρέτηση, τα στάδια και τις διαδικασίες της εσωτερικής πώλησης, να γνωρίσουν τεχνικές προώθησης και πωλήσεων υπηρεσιών αισθητικής και καλλυντικών καθώς και τεχνικές υποστήριξης των πελατών μετά την πώληση.
Η παρουσίαση του κ. Βασίλη Γαλάνη, στηρίχθηκε στο  νέο του βιβλίο με τίτλο “Beauty Therapy Management” , που εστιάζει στην εφαρμογή και την εισαγωγή τεχνογνωσίας Management Marketing σε επιχειρήσεις του κλάδου καλλωπισμού.
Info:ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3840 552, www.iekdomi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...