Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Το "κορμί" στην πασαρέλα

«Η ομορφιά έρχεται με τα χρόνια» λένε οι Αμερικανοί και αυτό η Ελ Μακφέρσον, παρ’ ότι δεν είναι Αμερικανίδα, φαίνεται πως το ασπάζεται και το κάνει πράξη όσο περνά ο καιρός! Εκείνη που το 1999 δήλωνε πως είναι μεγάλη πια για τις πασαρέλες και επί χρόνια δεν έπαιρνε μέρος στα ντεφιλέ για κανέναν λόγο και για κανένα ποσό, έκανε δυναμικό comeback στην πασαρέλα στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι!

Στα 34 της η Ελ Μακφέρσον είπε «τέλος» στις πασαρέλες και το τήρησε, παρά τις προτάσεις έναντι γενναίων χρηματικών ποσών που της γίνονταν κατά καιρούς. Η Ελ αρνιόταν να επιστρέψει ενεργά στο μόντελινγκ όλα αυτά τα χρόνια. Ομως, ο σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς που ηγείται του οίκου Louis Vuitton την έπεισε. Επειτα από δεκατρία χρόνια η Ελ έκανε εντυπωσιακή είσοδο κι ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό πέρασμα στην πασαρέλα, λανσάροντας χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος κομμάτια από τη νέα κολεξιόν Pret a porter του διάσημου οίκου. Με την άνεση της σταρ και την εμπειρία της «παλιάς» η Ελ Μακφέρσον έκανε εμφάνιση πολλών καρατίων! Με το ατελείωτο και αψεγάδιαστο κορμί της να κινείται με νεανική χάρη, η Ελ συγκέντρωσε όλα τα φλας επάνω της!

Η φυσική ομορφιά της, το εκπληκτικό ανεπαίσθητο λίκνισμα και το τέλειο σε αναλογίες σώμα της είναι προσόντα που τα διατηρεί ακόμη ακμαία, παρά τα 47 της χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το παρατσούκλι της είναι... Body. Στις 29 Μαρτίου η ιέρεια της μόδας από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας κλείνει τα 47 της χρόνια. Επίσης, είναι μαμά δύο παιδιών και το πιο φυσιολογικό θα ήταν να έχει χάσει τις εκπληκτικές γραμμές στο σώμα της, αυτές που την έκαναν διάσημη στον χώρο της μόδας διεθνώς. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Η Ελ το απέδειξε περίτρανα στην τελευταία εμφάνισή της πάνω στην πασαρέλα, φορώντας μία εντυπωσιακή μάξι τουαλέτα στο χρώμα του σάπιου μήλου. Είχε τα μαλλιά μαζεμένα σε κότσο και επάνω της δεν είχε τίποτα περιττό. Ελαφρύ μακιγιάζ και αγέρωχο περπάτημα. Αυτήν τη συνταγή ακολούθησε και χειροκροτήθηκε όσο καμία άλλη στην επίδειξη αυτή. Μαζί της, στο ίδιο ντεφιλέ, εμφανίστηκαν και άλλες πιο νέες και πιο τρυφερές υπάρξεις, όπως το 27χρονο μοντέλο Λάρα Στόουν. Η Στόουν είναι αυτή που πήρε τη θέση της Μαντόνα στην καμπάνια του οίκου. Την προτίμησαν γιατί ήταν πιο νέα. Δίπλα στην Ελ Μακφέρσον όμως η καλλονή από την Ολλανδία φάνταζε λιγότερο όμορφη και μάλλον άχρωμη! Παρά το ότι φλερτάρει με τα πενήντα, η Ελ απέδειξε ότι δεν φοβάται τον χρόνο και ότι μπορεί να βγει νικήτρια στη μάχη της πασαρέλας, βάζοντας κάτω πολύ νεότερές της!


Οι γιοι της, οι μόνοι άνδρες στη ζωή της

Στην προσωπική της ζωή η Ελ Μακφέρσον δεν ασχολείται πολύ πια με τους άνδρες. Επειτα από έναν αποτυχημένο γάμο με τον διάσημο φωτογράφο μόδας Ζιλ Μπενσιμόν και μία πολύχρονη σχέση με τον Γάλλο πολυεκατομμυριούχο Αρπάν Μπουσόν, με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της, η Ελ δεν πολυασχολείται με το αντίθετο φύλο. Οι άνδρες της ζωής της είναι πλέον οι γιοι της, 12 και 7 ετών.
 
Η Μακφέρσον θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο πετυχημένες επιχειρηματίες στον χώρο της μόδας. Εχει δική της σειρά εσωρούχων, πολύ πετυχημένη σε Αυστραλία και Αμερική. Σύμφωνα με το «Forbes», η περιουσία της σε ρευστό και ακίνητα πλησιάζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Η Ελ Μακφέρσον ζει μόνιμα στο Σίδνευ αλλά πολύ συχνά επισκέπτεται το Λονδίνο με τους γιους της, γιατί οικογενειακώς λατρεύουν τη βρετανική πρωτεύουσα. Γι’ αυτό και δέχθηκε με χαρά την πρόταση που της έγινε να είναι η οικοδέσποινα του τηλεριάλιτι για μοντέλα «Britain's Next Top Model». ΜΑΙΡΗ ΚΟΝΤΟΛΟΥΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...