Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ποια καλλυντικά χρειάζονται ψυγείο

Μερικές γυναίκες ισχυρίζονται πως τα προϊόντα ομορφιάς είναι απαραίτητο να μπαίνουν στο ψυγείο. Άλλες λένε πως οι κρύες θερμοκρασίες έχουν καταστρέψει τα καλλυντικά τους. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν προϊόντα που πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο και άλλα όχι. Δες ποια είναι αυτά...


Κρέμα ματιών (Βαλ’την στο ψυγείο)

Πολλές γυναίκες βρίσκουν την κρύα κρέμα ματιών αναζωογονητική. Αν αποφασίσεις και εσύ να αποθηκεύεις εκεί την κρέμα ματιών σου διάβασε πρώτα προσεκτικά τις οδηγίες για να σιγουρευτείς ότι κάτι τέτοιο δεν απαγορεύεται για τη δικιά σου κρέμα.

Αντηλιακό σε σπρέι (Βάλ’το στο ψυγείο)

Τα σπρέι γενικότερα είναι καλύτερα διατηρούνται στο ψυγείο από ότι έξω απο αυτό.

Άρωμα (Βαλ’το στο ψυγείο)

Τα αρώματα είναι καλύτερα να φυλάσσονται σε κρύο και σκοτεινό περιβάλλον. Τα ντελικάτα αρώματα διατηρούνται πολύ περισσότερο σε κρύες θερμοκρασίες.

Βερνίκια νυχιών (Ίσως να χρειάζονται ψυγείο)

Οι απόψεις είναι διχασμένες όταν πρόκειται για βερνίκια νυχιών διότι είναι ένα προϊόν που μπορεί να αποθηκευτεί με δύο τρόπους. Το καλύτερο θα ήταν να μην το ρισκάρεις.

Ενυδατικές κρέμες και σέρουμ (Ίσως)

Ακόμα και αν οι ενυδατικές σου κρέμες και τα σέρουμ δεν έχουν έλαια, μπορεί να περιέχουν συστατικά τα οποία ίσως αλιωθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Έλεγξε τις οδηγίες πριν τα βάλεις στο ψυγείο.

Μολύβια ματιών (Μην τα βάζεις στο ψυγείο για πολύ)

Ένα παλιό κόλπο για να βάζεις καλύτερα το μολύβι των ματιών σου είναι να το τοποθετείς για μερικές ώρες στο ψυγείο. Όλα τα μολύβια ματιών γίνονται πολύ σκληρά σε κρύες θερμοκρασίες. Έτσι καλό είναι να μην τα αφήνεις εκεί μόνιμα.

Υγρές βάσεις και primer (Μην τα βάζεις στο ψυγείο)

Τα περισσότερα υγρά καλλυντικά καλό είναι να μην μπαίνουν στο ψυγείο. Θα αλλάξει η σύστασή τους και υπάρχει πιθανότητα να διαρκέσουν λιγότερο από ότι θα διαρκούσαν διαφορετικά.

Κραγίον (Μην τα βάζεις στο ψυγείο)

Όταν έρχονται σε επαφή με κρύες θερμοκρασίες τα κραγιόν αρχίζουν να “ιδρώνουν”. Η διάρκειά τους θα μικρύνει και θα τα χρησιμοποιήσεις για πολύ λιγότερο απο ότι θα τα χρησιμοποιούσες αν βρίσκονταν σε θερμοκρασία δωματίου.

Μάσκαρα (Μην τη βάζεις στο ψυγείο εκτός αν είναι αδιάβροχη)

Όπως συμβαίνει με τα βερνίκια το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη μάσκαρα. Η αδιάβροχη μάσκαρα ίσως αποτελεί μία εξαίρεση και μπορείς να τη βάλεις στο ψυγείο.

olagiatingunaika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...