Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Συνεργασία WELLA – ΙΕΚ ΔΟΜΗ


“Seminar Program – System Professional” 

Με μια σειρά απόλυτα εξειδικευμένων σεμιναρίων - «Seminar Program»-, η σχολή Κομμωτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, εγκαινίασε τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρία κομμωτικής τέχνης και περιποίησης μαλλιών WELLA. 
 
Οι σπουδαστές Κομμωτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της WELLA, τις Trends Collection 2010, τα Trend Looks του 2010 και γενικότερα τις τάσεις και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2010. 

Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αντάλλαξαν απόψεις με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της WELLA, γνώρισαν τα νέα προϊόντα της WELLA Professional και την  εφαρμογή τους στην κομμωτική τέχνη, τη φροντίδα των μαλλιών και το Styling.

Η διοργάνωση αυτή, αποτέλεσε μια εξαιρετική εμπειρία για τους σπουδαστές Κομμωτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, που τους προσέφερε τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κορυφαίους επαγγελματίες, τις νέες τάσεις και τις τεχνικές που προτείνει η WELLA διεθνώς.

Info:ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3840 552, www.iekdomi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...