Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η Κοκοσαλάκη στην Diesel!

Μια Ελληνίδα στην Diesel! Η Σοφία Κοκοσαλάκη θεωρείται πλέον η «ναυαρχίδα» της γνωστής βιομηχανίας ενδυμάτων και ο «πατέρας» της Diesel Ρέντζο Ρόσο είναι ενθουσιασμένος με τη δουλειά της 38χρονης σχεδιάστριας, καθώς τη θεωρεί τον κρυμμένο άσο στο μανίκι του.

Στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης η Κοκοσαλάκη παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά γυναικείων ρούχων της Diesel και μάγεψε με τη δουλειά της. Η κολεξιόν «Diesel Black Gold» αποτελείται από ρούχα εμπνευσμένα από το δυναμισμό της σχεδιάστριας. Ο Ρέντζο Ρόσο μιλώντας για το νέο μέλος της εταιρείας του δείχνει πολύ ευχαριστημένος, αφού θεωρεί ότι η δημιουργός από την Ελλάδα δουλεύει πολύ σκληρά και έχει δώσει μία άλλη διάσταση στο γυναικείο ρούχο. Παράλληλα αναφέρει ότι η σχεδιάστρια περνά πολλές ώρες κάνοντας έρευνα στο Διαδίκτυο για να εντοπίζει τα πιο σύγχρονα εργαλεία της μόδας. Γι’ αυτό άλλωστε το μοντέρνο στοιχείο δεν λείπει ούτε στο ελάχιστο από τα ρούχα της.

Η ίδια είναι ένα γνήσιο νυχτοπούλι! Ετσι αγαπά πολύ τα βραδινά ρούχα, τα οποία σχεδιάζει με σκοπό όσες τα φορούν να νιώθουν σέξι, εκλεπτυσμένες και σίγουρες για τον εαυτό τους. Της αρέσει επίσης να δουλεύει με ρούχα τα οποία «σμιλεύει» με το δικό της τρόπο, μια και θεωρεί ότι ακόμα και από κουρέλια μπορεί να προκύψει ένα μοναδικό ρούχο, αν δουλευτεί με την κατάλληλη μαστοριά. Στην κολεξιόν της Νέας Υόρκης παρουσιάστηκαν ρούχα καθημερινά που δίνουν σε μια γυναίκα άφθονο δυναμισμό, όπως μηχανόβια σακάκια και εκλεπτυσμένα τζιν.

Κατά τη γνώμη της οι γυναίκες σήμερα ζητούν από τη μόδα ρούχα με τα οποία νιώθουν όμορφες. Οσο για το denim ύφασμα, θεωρεί ότι είναι πλέον το ρούχο-πασπαρτού για τη σύγχρονη γκαρνταρόμπα.  ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...