Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Χαμός για το "μοντέλο με τις καμπύλες"

Με τα ψηλά τακούνια ισχυρίζεται ότι χάνει την ισορροπία της και πέφτει, οι πληθωρικές καμπύλες της με δυσκολία στριμώχνονται στο μικροσκοπικό νούμερο 36 που προβλέπεται από τους στιλίστες για τα μοντέλα και τα μπροστινά της δόντια έχουν ένα τεράστιο κενό ανάμεσά τους. Η Λάρα Στόουν σίγουρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για διεθνή καριέρα στις πασαρέλες, παρ’ όλα αυτά είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα και μούσα των μεγαλύτερων σχεδιαστών.

«Στενοχωριέμαι που θεωρούμαι ακόμα το “μοντέλο με τις καμπύλες”. Για το λόγο αυτό προσπαθώ τώρα να τρέφομαι υγιεινά και να κάνω τζόκινγκ» λέει η ίδια με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Η καριέρα της πάντως δεν έχει ανάγκη από τέτοιες θυσίες, αφού εδώ και καιρό έχει απογειωθεί. Φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, εμφανίζεται στα μεγαλύτερα σόου των Fashion Weeks και προσφάτως αντικατέστησε τη Μαντόνα στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Louis Vuitton. «Είναι η γκόθικ βερσιόν της Μπριζίτ Μπαρντό, ένα είδωλο για την εποχή μας» δήλωσε για τη Λάρα ο σχεδιαστής του οίκου Givenchy Ρικάρντο Τίσι, ο οποίος την επέλεξε να ανοίξει το σόου του το 2006.
 
Σχεδιαστές και φαν της μόδας δεν αγαπούν τη Λάρα Στόουν μόνο για τον άγριο ερωτισμό που αποπνέει, αλλά και για την ευθύτητά της. Πριν από λίγο καιρό, για παράδειγμα, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλήσει για την εμπειρία της σε μια κλινική απεξάρτησης στη Νότια Αφρική. Ξεκινώντας τη μέρα της με δύο Bloody Mary, η Λάρα έχασε γρήγορα τον έλεγχο με το αλκοόλ, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ειδική κλινική, κάτι που, όπως είπε, ήταν ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί. Στην προσωπική της ζωή τώρα, ετοιμάζεται να παντρευτεί το καλοκαίρι τον Βρετανό ηθοποιό Ντέιβιντ Γουίλιαμς.  ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...