Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Χρήσεις της λακ που δε φαντάζεστε

Βγάζει το σπρέι μαλλιών τον… λεκέ από το κραγιόν; Κι όμως το βγάζει. Όπως κάνει και διάφορα άλλα πράγματα πέρα από... το να κρατά το χτένισμά μας στη θέση του και την μπούκλα ελαστική.

Σύμφωνα λοιπόν με το faysbook.gr:

Εξολοθρεύει το σημάδι από κραγιόν
αν στο γιακά του ολόλευκου πουκάμισου δεσπόζει περήφανο ένα σημάδι από κραγιόν, ψεκάστε με τη λακ τοπικά πάνω στο σημάδι, αφήστε να περάσουν 10 λεπτά και μετά τρίψτε με πανάκι η σφουγγάρι για να αφαιρέσετε το κραγιόν. Στη συνέχεια πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο για να φύγει τελείως ο λεκές.

Ενισχύει το καλσόν
ψεκάστε το καλσόν μετά από κάθε πλύσιμο για να το ενισχύσετε και να μειώσετε τις πιθανότητες να φύγουν πόντοι, ειδικά στα πιο ευαίσθητα σημεία του, όπως ο καβάλος ή στα ποδαράκια, εκεί που ακουμπούν τα δάχτυλα των ποδιών.

Διατηρεί τα αποξηραμένα λουλούδια
ψεκάστε με σπρέι μαλλιών τα λουλούδια που έχετε αποξηράνει. Οι πιθανότητες να μείνουν τα πέταλα και τα άνθη στη θέση τους για πολύ καιρό πολλαπλασιάζονται.

Βοηθά να ξεκολλήσεις την τσίχλα από χαλί
Ψεκάστε την τσίχλα με σπρέι μαλλιών για να σκληρύνει, αφήστε να περάσουν 10 λεπτά και μετά αφαιρέστε την με ένα μαχαιράκι, κάνοντας μια απότομη κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...