Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Βλέμμα ακαταμάχητο με υγιείς βλεφαρίδες


Τα μάτια είναι από τα μεγαλύτερα όπλα της γοητείας. Ένα βαθύ βλέμμα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Πώς όμως θα κάνετε τις βλεφαρίδες σας σαγηνευτικές και αξέχαστες;

Η μάσκαρα, τα ψαλιδάκια για τις βλεφαρίδες και οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι τρόποι γνωστοί αλλά το ζήτημα είναι όχι μόνο να δείχνουν όμορφες αλλά να είναι και υγιείς.

Τα προϊόντα μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ δεν είναι αυτά που τις ταλαιπωρούν γιατί συνήθως περιέχουν ωφέλιμα συστατικά.

Όμως παρ' όλα αυτά, η καθημερινή διαδικασία του μακιγιάζ σαφώς τις επιβαρύνει. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε πρέπει να τα επιλέγετε προσεκτικά γιατί έρχονται πολύ κοντά στα μάτια σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξυπνήσει μέσα σας το πνεύμα οικονομίας, χωρία αυτό να σημαίνει ότι το ακριβότερο προϊόν είναι και το καλύτερο.

Για το ντεμακιγιάζ χρησιμοποιείτε τα ειδικά προϊόντα για τα μάτια που θα απομακρύνουν εύκολα και χωρίς τρίψιμο τα ισχυρά συστατικά από τη μάσκαρα που αγοράσατε γιατί υποσχόταν να μένει όλη μέρα στη θέση της χωρίς να μουτζουρώνει. Εναλλακτικά και για όσες έχουν ενοχλήσεις ακόμα και με τα υποαλλεργικά προϊόντα, χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο αντί για γαλάκτωμα και αφέψημα χαμομηλιού αντί για λοσιόν.

Πριν πέσετε για ύπνο πάντα μα πάντα να αφαιρείτε το μακιγιάζ! Επίσης, ένα ωραίο μυστικό για έξτρα περιποίηση είναι το καστορέλαιο. Με μια μπατονέτα απλώστε στις βλεφαρίδες σας λίγη ποσότητα καστορέλαιο που θα βρείτε στα φαρμακεία και ενίοτε σε καταστήματα με καλλυντικά ή με αιθέρια έλαια. Είναι θρεπτικό και αυξάνει την τριχοφυΐα. Είναι επίσης και πολύ φθηνό. Μπορείτε να το χρησιμοποιείται και σαν διάφανη μάσκαρα στη διάρκεια της ημέρας αλλά καλύτερα όταν δεν έχετε άλλο μακιγιάζ στο πρόσωπό σας γιατί μπορεί να μουντζουρώσει.

Τέλος, ο πιο βασικός κανόνας για υγιείς βλεφαρίδες είναι η σωστή διατροφή που θα τους δώσει τις απαραίτητες βιταμίνες για να αναπτυχθούν σωστά.
noikokyra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...