Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια είναι τα 4 βασικά λάθη του μακιγιάζ;


Το μακιγιάζ είναι εξαιρετικά σημαντική υπόθεση για μια γυναίκα. Τα μυστικά πίσω από αυτό μπορούν πραγματικά να αναδείξουν το πρόσωπο και να αποθεώσουν τα χαρακτηριστικά.Καλό είναι λοιπόν να αποφεύγονται κάποια βασικά λάθη .. που μπορούν εύκολα να καταστρέψουν το σύνολο.

Οι 4 βασικές παγίδες στο μακιγιάζ είναι:

1.Μην παραμελείς το λαιμό και το ντεκολτέ. Οι περισσότερες γυναίκες φροντίζουν το πρόσωπο με ενυδατική κρέμα και makeup ξεχνώντας την υπόλοιπη περιοχή. Αυτό δημιουργεί μια δυσχρωμία στην περιοχή που είναι άκρως αντιαισθητική.

2.Λάθος απόχρωση της βάσης. Δώσε μεγάλη προσοχή στην απόχρωση που θα επιλέξεις, διαφορετικά θα καταστραφεί όλο το μακιγιάζ και εσύ θα μοιάζεις σαν να φοράς μια ιδιόμορφη ειδική μάσκα.

3.Λάθος μολύβι στα χείλη. Αν είναι αν επιλέξεις ένα μολύβι για τα χείλη φρόντισε να είναι στο σωστό χρώμα.. διαφορετικά το αποτέλεσμα θα μοιάζει άσχημο. Σύγκρινέ το με το κραγιόν για να υπάρχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

4.Μεγάλη ποσότητα ενυδατικής. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς πολύ μεγάλη ποσότητα, μιας και αυτό δε θα σου προσφέρει έξτρα ενυδάτωση.. μάλλον το αντίθετο! Επίσης, άφησέ την να στεγνώσει πριν τοποθετήσεις τη βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...