Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Βάλτε σαμπάνια στο πρόσωπό σας και... εξαφανίστε τις ρυτίδες!

Μια κρέμα σαμπάνιας υπόσχεται να διώξει τις ρυτίδες και να φωτίσει τον τόνο του δέρματος σας


Όταν κάποιος ακούει τη λέξη σαμπάνια, σίγουρα ανάμεσα στα πρώτα πράγματα που του έρχονται στο μυαλό δεν είναι η φωτεινή και καθαρή επιδερμίδα. Όμως, σύμφωνα με μία εταιρεία καλλυντικών, θα έπρεπε!

Η εν λόγω εταιρεία έχει δημιουργήσει  μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας από σαμπάνια και ισχυρίζεται ότι έτσι φωτίζεται ο τόνος του δέρματος και διαγράφονται οι λεπτές γραμμές των ρυτίδων.

Τα αντι-γηραντικά προϊόντα χρησιμοποιούν τα ενεργά συστατικά που βρίσκονται στη σαμπάνια: περιέχει αντιοξειδωτικά και κυτταρικούς ενεργοποιητές, όπως οργανικά οξέα, μέταλλα και βιταμίνες, που λέγεται ότι συμβάλλουν στη επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης και της επιδιόρθωσης του δέρματος. Μάλιστα, λέγεται ότι εγγυάται και μακροχρόνια σταθερότητα και λαμπερό τόνο στο δέρμα.

Η γαλλική εταιρεία, Aysse, θα κυκλοφορήσει 15 νέα προϊόντα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Οι τιμές κυμαίνονται από 15 λίρες για κρέμα ματιών της μέχρι 200 λίρες για κρέμες καθαρισμού.

Σύμφωνα με την Aysse, η πολύπλοκη σύνθεση της σαμπάνιας συνδυάζει βασικές μοριακές μονάδες  που παίζουν «βασικό ρόλο στη μεταβολική ισορροπία των κυττάρων του δέρματος», καθιστώντας το  «προφανές συστατικό φροντίδας του δέρματος». Μέχρι σήμερα, περίπου 1.000 στοιχεία έχουν εντοπιστεί στη σαμπάνια.

Τρεις τύποι σταφυλιών( Chardonnay, Pinot Noir και Pinot Meunier) που καλλιεργείται σε εδάφη γεμάτα άργιλο στην περιοχή της Καμπανίας χρησιμοποιούνται για να κάνουν τη σαμπάνια.

Κάθε σταφύλι περιέχει, μεταξύ άλλων, πολλά ανόργανα άλατα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, που οδηγούν σε  υψηλή συγκέντρωση αυτών των συστατικών στο κρασί.

Τα καλλυντικά της οφέλη έχουν μελετηθεί και ελέγχονται από το Πανεπιστήμιο της Reims Champagne - Ardenne και το γαλλικό Εθνικό Κέντρο Έρευνας.

Η μελέτη ερευνά τη θετική επίδραση της σαμπάνιας στα κύτταρα του δέρματος, εξετάζοντας πώς βοηθά στην αντίσταση του δέρματος, την παραγωγή κολλαγόνου, την κυτταρική ανανέωση, την ενυδάτωση και την επούλωση του δέρματος.

Η σειρά Aysse θα αρχίσει να πωλείται online από την Feel Unique.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...