Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Γιώργος Παπανικόλας: Το χρυσό χτένι του Χόλιγουντ


Το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στα μαλλιά, συγκεκριμένα στο coloring (τον χρωματισμό) της κόμης, όχι στην Ελλάδα αλλά στο Χόλιγουντ είναι ο Γιώργος Παπανικόλας ή όπως τον ξέρουν η Ζιζέλ, η Νικόλ Ρίτσι και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς… ο George Papanikolas. Ο Ελληνας ομογενής είναι περιζήτητος στον κύκλο του μεγαλύτερου top model από τη γέννηση του όρου, της Ζιζέλ δηλαδή, μέχρι τους πιο fan κύκλους, όπως αυτοί της star του «Sex and the city» και fashion icon Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Ο δικός μας Γιώργος μακριά από τα φλας εργάζεται στο salon του στο Λος Αντζελες. Καθημερινά παρατηρείται συρροή celebrities που προκειμένου να μοιάζουν με νεράιδες του παραμυθιού σε κοσμικά γκαλά όπου μεταβαίνουν αφήνονται στα χέρια του. Χρησιμοποιώντας τη γαλλική freestyle τεχνική που λέγεται «balayage» δίνει στις πελάτισσές του φυσικό look. Θέλει τα χρώματα που επιλέγει για τις μούσες του να μοιάζουν λες και έχουν δημιουργηθεί από τον ήλιο. Λες και τα έχει αγγίξει το φως.

Χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα που ενδυναμώνουν τα μαλλιά, τα κάνουν πιο λαμπερά και ως εκ τούτου πιο εύκολα να τα χειριστεί. Ετσι, το φριζάρισμα που συνήθως πάει πακέτο με τις βαφές, ειδικά όταν βάφεις τα μαλλιά σου για χρόνια, αποφεύγεται. Παράλληλα για το τελικό φιξάρισμα χρησιμοποιεί στεγνό σπρέι κεριού, που για εκείνον είναι το καλύτερο για look παραλίας. Και τα καλύτερα έρχονται!

Ο Ελληνας ομογενής Γιώργος Παπανικόλας περιποιείται τα μαλλιά των περισσοτέρων top models που ανεβαίνουν στην πασαρέλα στο πλαίσιο του 
New York Fashion Week και αντιπροσωπεύεται από το Exclusive Artist Management. Εχοντας αποκτήσει μεγάλη πείρα σε μερικά από τα κορυφαία σαλόνια του Beverly Hills, ανάμεσα στα οποία το πλέον αναγνωρισμένο της Σάλι Χερς Μπέργκερ και του Τζον Φρίντα, καθιερώθηκε από τη συνεργασία του με τον Αντι Λεκόμπτ. Ο λόγος; Πελάτισσες του Αντι ανάμεσα σε άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα είναι η «βασίλισσα» της ποπ Μαντόνα, το «κακό κορίτσι» του σινεμά Λίντσεϊ Λόχαν και η σαγηνευτική Σπανιόλα Πενέλοπε Κρουζ.

Φυσικές μεταμορφώσεις μετανοημένων ξανθών


Οπως λέει ο Γιώργος Παπανικόλας κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του, «οι “γυναίκες” μου πρέπει να φαίνεται ότι πέρασαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι στην παραλία και όχι τρεις ώρες σε ένα βαρετό κομμωτήριο»! Η δουλειά τού Γιώργου είναι γνωστή σε όλα τα high class αμερικανικά περιοδικά, συχνά δε πολλά από αυτά γράφουν διθυράμβους για τα πετυχημένα cocktails βαφών που κάνει.
Τελευταία μεταμόρφωσε την κολλητή της Πάρις Χίλτον, τη Νικόλ Ρίτσι, από σέξι ξανθιά σε εκτυφλωτική καστανή. Μια αλλαγή που η ίδια και οι διάσημοι φίλοι της χάρηκαν στο μάξιμουμ. Επίσης, μελαχρινή έκανε την ανερχόμενη ηθοποιό Ασλεϊ Τισντέιλ.



ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...