Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΑδολφIνη: ΤαξιδιAρα (και εξωτικH) ψυχH...

Μια κοπέλα ενθουσιώδης, ατίθαση και παρορμητική. Θέλει να περιστοιχίζεται από ανθρώπους, μιας και είναι πολύ κοινωνική. Της αρέσει να κάνει συνεχώς καινούργια πράγματα, να ταξιδεύει και να ανακαλύπτει όλο και περισσότερο τον κόσμο. Δεν της αρέσουν οι «δήθεν» και ο καθωσπρεπισμός. Αγαπάει τη φύση και εύχεται οι άνθρωποι να καταλάβουν την άρρηκτη σύνδεσή τους με αυτήν.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στη Λέσβο και μεγάλωσε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ήταν ανήσυχο παιδί και της άρεσε να ασχολείται με πολλά πράγματα. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, τη μουσική, τον χορό και τη ζωγραφική. Η οικογένειά της, αποτελούμενη από πατέρα ελληνοαφρικανικής καταγωγής, μητέρα Θεσσαλονικιά και μια αδερφή κατά δύο χρόνια μικρότερη, είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει.
ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): «Ωραία τα γαλλικά, ωραίο και το πιάνο, αλλά τα συγκεκριμένα πτυχία δεν τα έχουμε… Οχι ακόμη, τουλάχιστον!» Είναι φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ευελπιστεί να αποκτήσει το συντομότερο δυνατόν το πτυχίο της. Σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές της, αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμη σε ποιο τομέα. Εχει πτυχίο αγγλικών και παρακολουθεί μαθήματα ιταλικών. Επόμενος στόχος είναι τα ισπανικά (τα οποία λατρεύει) κι έπειτα τα... γαλλικά.
ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο που ασχολείται με τον «μοντελοχώρο», όπως τον αποκαλεί. Θεωρεί πως κάθε της εμφάνιση είναι και παρθενική. Κάθε επίδειξη μόδας, κάθε φωτογράφηση και ό,τι έχει να κάνει με τον χώρο αυτόν είναι για εκείνη μία έκπληξη.
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Θέλει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της όμως είναι να κάνει ταξίδι στο Διάστημα!
ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Οταν αγχώνεται, «μπλοκάρει».
ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τη μουσική, το χορό, τα ταξίδια και τους ανθρώπους που αγαπάει.
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Παντού. Μπορεί κανείς να τη βρει από το πιο glamour club μέχρι το πιο παρακμιακό bar. «Αμα υπάρχει διάθεση και καλή παρέα, μπορείς να περάσεις καλά οπουδήποτε».
Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Αυτός που θα την αγαπήσει χωρίς όρους και όρια. Αυτός που το ελάττωμά της θα το βλέπει ως προτέρημα. Τέλος, αυτός που πάνω απ’ όλα θα είναι άνθρωπος.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...