Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Μαντόνα και θυγατέρα, συνέταιροι στη µόδα

Επιµέλεια: Έφη Φαλίδα
Φωτογραφία
Η Μαντόνα αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι της φήµης και την κόρη της. Η Λούρδη, δεκατριών ετών σήµερα, είναι συνέταιρος µε τη µαµά της στη νεανική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που βάφτισαν «Μaterial Girl», από την επιτυχία της Μαντόνα το 1985.

Η σειρά αυτή θα κάνει το ντεµπούτο της τον Αύγουστο στο πολυκαταστηµα Μacy’s στη Νέα Υόρκη. Είναι η εποχή που ανοίγουν τα σχολεία και τα κορίτσια ετοιµάζουν το νέο στυλ στις σχολικές εµφανίσεις τους.
 
Ο λόγος που η Μαντόνα αποφάσισε να συστήσει την κόρη της ως ιθύνοντα νου της συλλογής έχει να κάνει όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της µε το πάθος της κόρης της για τη µόδα.

«Η Λόλα (το υποκοριστικό της Λούρδης) µε είχε πρήξει εδώ και καιρό µε τον σχεδιασµό ρούχων.

Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ που είναι πολύ καλή φίλη, το είχε σκεφτεί από τότε που η Λόλα ήταν 8 χρονών. Και ήδη τότε την έπαιρνε µαζί της στο στούντιο, της έδινε υφάσµατα και της ζητούσε τη γνώµη της για διάφορα σχέδια που η Στέλλα ετοίµαζε. Έχω πολλούς φίλους στη µόδα, είτε είναι ο Γκοτιέ είτε οι Ντόλτσε και Γκαµπάνα και η Λόλα ήταν µαζί µου σε όσες καµπάνιες και φωτογραφίσεις µόδας είχα κάνει. Άλλωστε στις δύο τελευταίες περιοδείες που είχα κάνει, η Λόλα δούλεψε στην γκαρνταρόµπα κι έντυνε όλους τους χορευτές».

Η περήφανη µητέρα συνεχίζει να επαινεί το ταλέντο της κόρης στο στάιλινγκ. Η Μαντόνα που ξέραµε ότι θέλει να έχει τον ελέγχο των πάντων γύρω από ό,τι σχετίζεται µε το όνοµά της, υποχωρεί(;) στην ορµή της Λούρδης και παραδέχεται ότι έχει τόσο γούστο, καλές επιρροές από την ευρωπαϊκή µόδα, από το ντύσιµο των αγοριών στο Λονδίνο και το Παρίσι, από τη µουσική που ακούει.

Όµως, ένα δεκατριάχρονο δεν θα ήταν καλό να νοιάζεται µόνο για την πρόοδό του στο σχολέιο; «Γι’ αυτό σήµερα µιλώ εγώ και δεν είναι µπροστά σας για να σας µιλήσει για τη σειρά αυτή. Σταδιακά θα γίνει κι αυτό. Νιώθω ότι πρέπει να είναι στο σχολείο και να συγκεντρώνεται στα µαθήµατά της. Δεν θέλω να αποσπάται η προσοχή της τώρα. Αν η Λόλα δεν ήταν εκείνη που είχε ασχοληθεί µε τον σχεδιασµό των ρούχων δεν θα αναλάµβανα αυτό το εγχείρηµα. Θα είµαι ευτυχισµένη όταν έρθει η στιγµή να µιλήσει η ίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...