Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Τα μυστικά του εύκολου μανικιούρ στο σπίτι


Εάν καταναλώνετε πολύ βαμβάκι για να αφαιρέσετε το βερνίκι ή δυσκολεύεστε να αφαιρέσετε τα τεχνητά σας νύχια από gel και αναρωτιέστε πώς θα κάνετε ευκολότερη τη διαδικασία του μανικιούρ στο σπίτι, δεν χρειάζεται παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά tips:
Καταναλώστε λιγότερο βαμβάκι. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολύ βαμβάκι για να αφαιρέσετε το παλιό βερνίκι από τα νύχια σας. Ένα μικρό κομματάκι βαμβάκι αρκεί για να καθαρίσετε δέκα νύχια! Πώς; Απλώς κόψτε το βαμβάκι σε μικρά κομματάκια, βάλτε πάνω στο καθένα λίγο ασετόν και κολλήστε τα πάνω στα νύχια σας. Αφήστε 5’ να δράσει. Όταν τα βγάλετε το βαμβάκι θα έχει απορροφήσει το βερνίκι.

Χρησιμοποιείστε αλουμινόχαρτο για να αφαιρέσετε εύκολα τα τεχνητά νύχια από gel ή το glitter. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία βάζοντας στα νύχια σας το βαμβάκι ποτισμένο με ασετόν. Έπειτα, κόψτε και τυλίξτε (πάνω από το βαμβάκι και γύρω από τα δάχτυλά σας)τα νύχια σας με κομματάκια αλουμινόχαρτο. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται κάνει το gel να λιώσει και έτσι το τεχνητό νύχι αποκολλάται πολύ πιο εύκολα.

Το βερνίκι αφήνει συχνά τα νύχια σας κίτρινα. Για να τα λευκάνετε βάλτε σε ένα μπολ με λίγο νερό, λίγο οξυζενέ και λίγη σόδα και αφήστε τα νύχια σας να μουλιάσουν για 5’. Όταν βγάλετε το χέρι σας τα νύχια σας θα φαίνονται πιο λευκά και πιο καθαρά.

Πολύ συχνά το βερνίκι στις άκρες των νυχιών έχει μικρή διάρκεια, ξεφλουδίζοντας πάρα πολύ εύκολα. Κάντε το να διαρκέσει περισσότερο περνώντας μία επιπλέον στρώση του γυαλιστικού σας ακριβώς κατά μήκος της άκρης του νυχιού σας για να «σφραγίσετε» το χρώμα κατά μήκος της άκρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...