Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Χρωματιστή μάσκαρα: Η top τάση του καλοκαιριού και πως να την φορέσετε


Ως γνωστόν το καλοκαιρινό μακιγιάζ δεν είναι πολύπλοκο, αλλά βασίζεται στα έντονα χρώματα. Ροζ, μωβ, μπλε, πράσινες, πορτοκαλί και γενικότερα όλες οι αποχρώσεις παίρνουν θέση στα μάτια μας. Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη χρησιμοποιώντας απλά μια υπέροχη χρωματιστή μάσκαρα που είναι και μία από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ γι’ αυτή τη σεζόν!

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να την φορέσετε;

1. Καταρχήν βάλτε μάσκαρα τόσο στις πάνω, όσο και στις κάτω βλεφαρίδες και κάντε τα μάτια σας εντυπωσιακά. Για καστανά μάτια προτιμήστε μια μωβ ή μια πράσινη απόχρωση, για πράσινα μάτια επίσης μια μωβ, ενώ για να τονίσετε τα μπλε μάτια προτιμήστε μια έντονη μπλε μάσκαρα ή μια φούξια. Αν σας φαίνεται υπερβολικό να βάλετε χρώμα τόσο πάνω, όσο και κάτω, περιοριστείτε στις πάνω βλεφαρίδες.

2. Η χρωματιστή μάσκαρα είναι αρκετά εντυπωσιακή και τολμηρή από μόνη της, επομένως κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό, φορώντας μια ουδέτερη σκιά ματιών και μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner.

3. Για ένα pool party ή ένα beach party προτιμήστε απλά μια αδιάβροχη χρωματιστή μάσκαρα σε συνδυασμό με την αντιηλιακή σας κρέμα και κάντε το βλέμμα σας παιχνιδιάρικο και καθηλωτικό.

4. Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε τη χρωματιστή μάσκαρα με μια μαύρη. Για να το πετύχετε αυτό, περάστε όλη την επιφάνεια των βλεφαρίδων σας με μαύρη μάσκαρα και βάλτε λίγη χρωματιστή στο τελείωμα.

Πάρτε ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες…

























beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...