Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Διώξτε τις καφέ κηλίδες από το πρόσωπό σας μια για πάντα


Μία από τις προκλήσεις της γήρανσης του δέρματος είναι οι καφέ κηλίδες που εμφανίζονται λόγω της έκθεσης στον ήλιο.

Σε κανέναν δεν αρέσει να τις βλέπει και κυρίως στο πρόσωπο,γιατί καταστρέφει την ομορφιά του. Εάν ο τρόπος για τη θεραπεία προσώπου δεν είναι ακριβώς για την τσέπη σας, μάθετε μερικά σπιτικά διορθωτικά μέτρα που πρέπει να ακολουθείτε τακτικά.

Χυμός λεμονιού και μέλι
Οποιαδήποτε αισθητικός θα σας προτείνει χλωρίνη για λεύκανση,με αποτέλεσμα όμως περιέχει πολλές χημικές ουσίες που μπορούν να καταστρέψουν το δέρμα σας. Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείσετε φυσικό λευκαντικό, όπως το λεμόνι και το μέλι καθώς έχουν φυσικές ιδιότητες λεύκανσης. Ο χυμός λεμονιών είναι ερεθιστικός αλλά το μέλι είναι μια "ενυδατική κρέμα" με πολλαπλά οφέλη.

Ρεβίθια

Ενδιαφέρουσα συνταγή για την αποκατάσταση των καφέ κηλίδων είναι ο πουρές από ρεβίθια. Γεμίστε το 1 / 3 φλιτζανιού με ρεβίθια κονσέρβας ή βράστε εσείς και προσθέσετε λίγο νερό. Απλώστε τον “πουρέ” στις καφέ κηλίδες και μόλις το μίγμα αρχίσει να στεγνώνει το ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα κάθε βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

Αβοκάντο, αγγούρι και επικόλληση καρότου

Μπορεί μέχρι σήμερα να απολαμβάνατε το αγγούρι στη σαλάτα όπως και το καρότο, αλλά τώρα μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως υλικά για τη βελτίωση του δέρματός σας. Τα καρότα είναι πηγή της βιταμίνης Α και το αβοκάντο περιέχει υγιεινά λίπη που μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος. Το αγγούρι δίνει καταπραϋντική και ενυδατική δράση στο δέρμα σας. Κάντε ένα μείγμα και η επάλειψη του πάνω στο πρόσωπό σας θα προσφέρει ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα. Αφήστε την πάστα να στεγνώσει και στη συνέχεια αφαιρέστε με δροσερό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...