Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινά τρικ μακιγιάζ που πρέπει να ξέρεις


Το καλοκαίρι αλλάζει τους κανόνες μακιγιάζ και εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να κάνεις θαύματα με τα κατάλληλα τρικ μακιγιάζ.

Διάβασε παρακάτω τα καλοκαιρινά τρικ μακιγιάζ που πρέπει να ξέρεις για να είσαι πάντα κούκλα.

Μαυρισμένη μου θεά: μια υγιής και φυσική λάμψη, το λεγόμενο χρωματάκι είναι τέλειο για το καλοκαίρι. Όταν όμως φτάσεις να δείχνεις σαν να ήρθες από την Αφρική, τότε το όλο λουκ καταστρέφεται και εσύ δυστυχώς χάνεις την ηλιοκαμένη σου λάμψη


Το μυστικό εδώ είναι να χρησιμοποιήσεις τo μπρόνζερ σου στα σημεία εκείνα που σε βλέπει ο ήλιος και θα έπαιρνες χρωματάκι όπως η μύτη, το πηγούνι, τα μάγουλα και όχι να καλύψεις όλο σου το πρόσωπο με χρώμα για να δείχνεις μαυρισμένη.

Βλεφαρίδες ψηλά στον ουρανό: θέλεις βλέμμα που ξεσηκώνει χωρίς πολύ προσπάθεια; Τότε τώρα που έπιασαν οι ζέστες και δεν μπορείς να παστώνεσαι στη μάσκαρα δεν έχεις παρά να απλώσεις μια στρώση αδιάβροχης μάσκαρα σε φυσικό χρώμα στις βλεφαρίδες σου που θα δημιουργήσει ένα φυσικό wet λουκ στο βλέμμα σου χωρίς να φαίνεται ότι πέρασε μια ώρα μπροστά στον καθρέφτη για να βαφτείς.

Γύρισε τις βλεφαρίδες με το ψαλίδι ή με το κουτάλι αλά Μιράντα Κερ και αν δεν θέλεις να βάλεις διαφανή μάσκαρα ρίξε λίγο νερό στις βλεφαρίδες σου για wet και natural λουκ!

Υγρό μου μάτι: το υγρό eye liner είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό eye liner. Για να απλώσεις σωστά το υγρό πάρε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι και ζωγράφισε την γραμμή πάνω από το βλέφαρο και στη συνέχεια «πέρασε» από επάνω και σχημάτισε την γραμμή με το υγρό eye liner έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά τέλειο σαν της Ρις! Το υγρό άι-λάινερ δίνει ένα υγρό σέξι λουκ και στο βλέμμα σου!

Μεγάλωσε το βλέμμα σου: για να μεγαλώσεις το βλέμμα σου έχεις να κάνεις ένα και μόνο πράγμα: να επενδύσεις στο λευκό άι-λάινερ που σου μεγαλώνει το μάτι και το κάνει να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.Το λευκό άι-λάινερ σε στερεή μορφή είναι ό,τι πρέπει για να δώσεις στα μάτια σου την προσοχή που χρειάζονται.
fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...