Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Closing party στο 360ο και δωρεάν make-up & styling για όλoυς!

Eίσοδος: ελεύθερη!

Το 360ο Pop Up Fashion Bazaar Special XL Summer Edition γίνεται ακόμα πιο ΧL! Μετά από παράκληση του κοινού, παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου και εξακολουθεί να «παίζει» δυναμικά στην Κολοκοτρώνη 3-5 & Βουλής.

Την Πέμπτη, 13/6, μετά τις πέντε  το απόγευμα, το 360ο σας υποδέχεται με νέες προτάσεις για το καλοκαίρι  και πολλές εκπλήξεις:

Δωρεάν styling από τον top στυλίστα Δημήτρη Γραμματικογιάννη,

Free μακιγιάζ από τον  μετρ στο beauty Χάρη Τρουλινό  και

Party με τον DJ Manny στην  κονσόλα!

Γνωστός πολλά χρόνια τώρα για τη συμβολή του στο image των  ωραιότερων ανθρώπων της χώρας που  στα χέρια του γίνονται ακόμα  πιο γοητευτικοί, αλλά και ως fashion editor-stylist του περιοδικού του Hilton, έχοντας  συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ομίλους  και περιοδικά μόδας της Ελλάδας, ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης θα μας δώσει τα φώτα του σχετικά  με  το τι ακριβώς μας ταιριάζει  ανάλογα με τον σωματότυπο και  βέβαια σύμφωνα με τα παγκόσμια trends γι’ αυτό το καλοκαίρι: για κάθε event υπό τον ήλιο, δίπλα στο  κύμα, κάτω απ’ το φως των αστεριών, ακόμα και στο νερό.

Για να γίνουμε καλλονές όμως έχει επιστρατευτεί και ο πολύ γνωστός - και από την τηλεόραση  – make up artist Xάρης Τρουλινός: θα προσφέρει  τις πολύτιμες συμβουλές του  για το μακιγιάζ μας κάθε ώρα ανάλογα  με το χρώμα της επιδερμίδας, των  ματιών και των μαλλιών μας -φυσικά και εκείνος σύμφωνα με τα τελευταία trends.

Στα decks, την συγκεκριμένη βραδιά, ακριβώς για το closing party, θα βρίσκεται ο  DJ Manny που θα δυναμιτίσει  την κονσόλα σε rock'n'roll ρυθμούς.

Το 360ο Pop Up Fashion Bazaar πραγματοποιείται και για την ενίσχυση των αστέγων  του δήμου Αθηναίων με ρούχα και  τρόφιμα. Οι άστεγοι της πόλης  μας χρειάζονται τη στήριξή μας: μια κονσέρβα ζαμπόν, λίγα μακαρόνια, ένα μπουφάν ή ένα παντελόνι  που δεν το έχουμε και τόσο ανάγκη. Ας δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί. Ο λόγος είναι σημαντικός κι ακόμα  και το ελάχιστο είναι κάτι, ένα  λιθαράκι, μια μικρή συμβολή!!!

Συμμετέχουν: Smaragdi Chercheletzaki, Christos Stratikopoulos, Katerina Alexandraki, Athina Korda, Pantelis Kataris,  Rinama Creations, Eleni Aroni,  Viktoria Velissarakou, Eirini Zaimi, Tonia Makri, Akrovaths tou Oneirou, Kosmhma Alexandros, Konde, Athina Skaltsa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...