Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Έλληνας ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου

Τον τίτλο του «Mister World International» κατέκτησε ο Λάζαρος Σεφερίδης και, πλέον, το πρότυπο της ομορφιάς και της ανδροπρέπειας έχει «αέρα» ελληνικό! «Ναρκισσισμό έχω και δεν το κρύβω», λέει ο ίδιος και αποκαλύπτει το μυστικό για το σέξι κορμί του αλλά και το πώς θέλει να είναι η ιδανική γυναίκα. Εξάλλου, είναι... single!


Ο Λάζαρος μεγάλωσε στην Καβάλα καιασχολείται από τα 16 του με το μπάσκετ - είναι και κοτζάμ δίμετρο παλικάρι βλέπεις. Τομόντελινγκ προέκυψε ξαφνικά στη ζωή του, όμως, ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα την προτίμησή του για τον αθλητισμό.

Στον διαγωνισμό που έγινε στο Σάντο Ντομίνγκο, ο Έλληνας υποψήφιοςκατατρόπωσε τους αντιπάλους και «μάγεψε» τους κριτές τόσο με την εξωτερική του εμφάνιση όσο και με την δυναμική προσωπικότητά του. Μάλιστα, το μοντέλο δεν δίστασε να χορέψει παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς και κατέπληξε τους πάντες με την ποντιακή σερανίτσα που είναι και η αδυναμία του!

Μιλώντας στο περιοδικό «Hello» πριν την νίκη του στον διαγωνισμό ομορφιάς, ο Λάζαρος δήλωνε αισιόδοξος και τελικά τα κατάφερε.

Φυσικά, είπε και για τις γυναίκες. «Ένας άντρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Ως γνωστόν, εκείνος είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα», τόνισε και πρόσθεσε πως η ιδανική γυναίκα για εκείνον δεν έχει μόνο καλή εξωτερική εμφάνιση, αλλά και τον ανάλογο χαρακτήρα και συμπεριφορά.

Αν και έχει κάνει κραιπάλες, ο Λάζαρος φροντίζει να διατηρεί την τέλεια φυσική του κατάσταση και λέει όχι στις κάθε είδους εξαρτήσεις.

Όσο για του πού θα τον βρείτε όσες ενδιαφέρεστε;
Αύριο γυρνάει από την Καραϊβική με την κορδέλα του νικητή και δηλώνει πως θα πάει στην Καβάλα γιατί του έχουν λείψει οι δικοί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...