Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Έξυπνα tips για υπέροχη εμφάνιση!

Αν  το καθημερινό σας πρόγραμμα δεν σας επιτρέπει να σπαταλάτε πολλές ώρες στον καθρέφτη και ειδικά το πρωί, τότε, δεν έχετε παρά ακολουθήσετε τα απλά αυτά βηματάκια και  θα δείτε την εμφάνιση σας να αλλάζει προς το καλύτερο.


Πρόσωπο...
Ακόμα και αν έχετε κάνει ντεμακιγιάζ το βράδυ, καλό θα ήταν το πρωί να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα µε ένα καθαριστικό προϊόν που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Ο πρωινός καθαρισμός βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιφάνεια της επιδερμίδας, συμβάλλει στο κλείσιμο των πόρων και μειώνει τυχόν πρηξίματα. Έτσι η επιδερμίδα εξυγιαίνεται και η όψη της γίνεται πιο ομαλή. Μετά τον καθαρισμό µην ξεχάσετε την κρέμα προσώπου σας. Απλώστε την µε τα δάχτυλα, κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ από το πιγούνι και τη μύτη προς τα αφτιά, στο µμέτωπο και στο λαιμό ώστε να μειώσετε την κατακράτηση υγρών.


Μακιγιάζ...
Εφόσον ο χρόνος δεν σας επιτρέπει να τον σπαταλήσετε μακιγιάροντας το πρόσωπό σας, πράξτε έξυπνα. Χρησιμοποιήστε concealer ή µια κρέμα προσώπου και ματιών µε χρώμα για να καλύψετε τυχόν ατέλειες. Στη συνέχεια, για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, περάστε µια διάφανη πούδρα µε ένα μεγάλο πινέλο. Τέλος, τονίστε τα μήλα µε λίγο ρουζ και τα βλέφαρα µε μάσκαρα. Σε 2 μόλις λεπτά έχετε µια φυσικά υγιή όψη, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η κορυφαία make-up artist και συνεργάτιδα της Olay, Caroline Barnes, προτείνει ένα δικό της μυστικό: "Για να ξαναδώσετε ζωή στην κουρασμένη επιδερμίδα, μετά τον καθαρισμό απλώστε στο πρόσωπό σας µια ζεστή πετσέτα. Ταυτόχρονα κάντε ασκήσεις αναπνοών για 30 δευτερόλεπτα ώστε να ξυπνήσετε απαλά την επιδερμίδα σας. Για να μειώσετε τις κοκκινίλες στα κουρασμένα ή νυσταγμένα µάτια, βάλτε λίγο κολλύριο. Δεν θα σας πάρει πάνω από μισό λεπτό".
 
 Μαλλιά...
Αν τα μαλλιά σας περνάνε µια δύσκολη μέρα, τότε το κόλπο είναι ένα: updo. Τι εννοούμε; Ένα πιάσιμο ψηλά κρύβει τις όποιες ατέλειες και παράλληλα "ανοίγει" το πρόσωπό σας αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του. Μια κομψή αλογοουρά, µια stylish πλεξίδα ή ένας απλός κότσος αφήνουν το πιστολάκι και το ισιωτικό σίδερο στο ντουλάπι. Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι κοντά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκια που στερεώνουν τις ατίθασες τούφες και σας δίνουν την ευκαιρία να µην περιορίζεστε σε ένα µόνο χτένισμα.

Τέλεια σπαστά µαλλιά...
Οι περισσότερες Ελληνίδες έχουν σπαστά μαλλιά µε τάση φριζαρίσματος. Για να δείχνουν τα μαλλιά σας καλοχτενισμένα ακόμα και το πρωί χωρίς να σπαταλήσετε ώρες ολόκληρες, δοκιμάστε το εξής: λουστείτε αποβραδίς και, όσο είναι ακόμα νωπά, χρησιμοποιήστε λίγο αφρό στις άκρες για να τους δώσετε σχήμα και όγκο. Στεγνώστε ελαφρά και πιάστε τα μαλλιά ένα χαλαρό κότσο µε τσιμπιδάκια και όχι µε λαστιχάκι για να µην σπάσει η τρίχα. Το πρωί τα μαλλιά σας δεν θα φριζάρουν και οι μπούκλες σας θα έχουν αποκτήσει ελαστικότητα.

Προϊόν-ατού...
Ιδιαίτερα πρακτικά είναι τα ρουζ σε κρεµώδη υφή γιατί προσδίδουν φυσική γυαλάδα στα μάγουλα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην περιοχή των χειλιών. Με ένα τέτοιο προϊόν στην τσάντα σας διατηρείτε εύκολα και γρήγορα το φυσικό πρωινό μακιγιάζ σας.


formamag.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...