Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο σωστός τρόπος για να βάλεις ρουζ σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου

Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου υπάρχει και διαφορετικός τρόπος για να βάζεις ρουζ
Το ήξερες ότι ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου υπάρχει διαφορετικός τρόπος για να βάζεις το ρουζ σου; Διάβασε παρακάτω πώς πρέπει να βάφεσαι με βάση το σχήμα του δικού σου προσώπου..


Αν το πρόσωπό σου είναι οβάλ (όπως είναι της Μέγκαν Φοξ και της Κέιτ Χάντσον) τότε πρέπει να ξεκινάς να απλώνεις το ρουζ από τα ζυγωματικά σου και να καταλήγεις προς τα αφτιά σου κάνοντας μία καμπύλη με το πινέλο σου.


Αν το πρόσωπό σου είναι μακρόστενο (όπως είναι της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και της Άσλι Σίμπσον) τότε πρέπει να ξεκινάς με το πινέλο από τα μάγουλα και να καταλήγεις στα αφτιά κάνοντας κοφτές κινήσεις και κινώντας το πινέλο σου σε μία ευθεία.

Αν το πρόσωπό σου έχει σχήμα καρδιάς (όπως είναι της Τζένιφερ Λόπεζ και της Ρέιτσελ Μπίλσον) τότε πρέπει να βάζεις το ρουζ σου κάτω από τα ζυγωματικά σου.

Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο (όπως είναι της Ντέμι Μουρ και της Τζέσικα Μπίελ) τότε πρέπει να βάζεις ρουζ μόνο στα ζυγωματικά σου.

Τέλος αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο (όπως έχει η Σελίνα Γκόμεζ και η Ντρου Μπάριμορ) πρέπει να βάζεις ρουζ στα ζυγωματικά σου και να καταλήγεις κοντά στα αφτιά σου αποφεύγοντας να βάζεις στα μάγουλα καθώς θα δείχνουν το πρόσωπό σου πιο γεμάτο.

Πηγή:www.faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...