Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Συμβουλές ομορφιάς από τη Cindy Crawford!

Η διαχρονική beauty-icon και supermodel Cindy Crawford μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της και παροτρύνει το γυναικείο πληθυσμό να ακολουθήσει τις συμβουλές της για το πώς να αποφεύγουν συχνά λάθη στο καθημερινό τους μακιγιάζ! Προκειμένου να «κρύψουν» τα σημάδια του χρόνου οι γυναίκες τείνουν να φοράνε υπερβολικό make-up που συχνά όμως έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα κάνοντάς τις να μοιάζουν ακόμα και μεγαλύτερες!

English: Cindy Crawford at The Fantastic Mr. F...
(Photo credit: Wikipedia)
Μάτια:

Η Cindy συμβουλεύει τις γυναίκες να προτιμούν τα μολύβια ματιών σε τόνους του γκρι και του καφέ και σκιές σε ανοιχτά, γλυκά χρώματα. Χρησιμοποιήστε το μολύβι ως eye-liner και μην υπερβάλλετε στις γωνίες. Οι τάσεις προστάζουν δαμασκηνί χρώμα που ταιριάζουν τέλεια σε μπλε και πράσινα μάτια!

Χείλη

Χρησιμοποιείστε περίγραμμα χειλιών σε ουδέτερη nude matt απόχρωση και «γεμίστε» με φωτεινά χρώματα! Τελική πινελιά μια ελαφριά επάλειψη gloss για επιπλέον glamour λάμψη.

Φρύδια και βλεφαρίδες

Χρησιμοποιείστε σκιά σε τόνους των φρυδιών σας για να καλύψετε τυχόν άσπρες τρίχες και προσπαθήστε παράλληλα να δώσετε κολακευτικό σχήμα. Επιπλέον προτιμήστε μάσκαρα σε χρώμα σκούρο καφέ για να δείχνουν οι βλεφαρίδες σας πυκνότερες!

Μάγουλα

Εφαρμόστε ρουζ σε ζωηρά χρώματα στο στρογγυλό μέρος των μάγουλων για μια νεανική όψη και χρησιμοποιείστε blush σε μορφή κρέμας απλώνοντάς τη με φορά προς τα αυτιά για ένα φρέσκο look!

Δέρμα

Σιγουρευτείτε ότι το make up σας είναι κατάλληλο για τον τόνο της επιδερμίδα σας. Είναι καλύτερο να αποφεύγετε την πούδρα καθώς το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται υπερβολικά matt!

Πηγή: DailyMail
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...