Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το μακιγιάζ του φθινοπώρου

Tο φθινόπωρο απαιτεί χρώματα διάφανα, βλέμμα φωτεινό και μάγουλα σαν τα ροδοπέταλα. Γι’ αυτό και το γαλλικό Marie Claire σας προτείνει... το ανάλογο μακιγιάζ για να μην περνάτε απαρατήρητες.

1. Το απαραίτητο make-up

Διαλέξτε ένα με ελαφριά σύνθεση για να κρατάει πολύ. Το make-up, παρόλο που δεν έχει αντιηλιακά φίλτρα, είναι ιδανικό για όσες έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα.

2. Ανοιχτόχρωμες σκιές για τα μάτια

Αρχίστε το μακιγιάζ των ματιών σας απλώνοντας ελάχιστη πούδρα στα βλέφαρα για ομοιόμορφο χρώμα. Μετά μακιγιάρετε με ένα πινέλο για τέλειο αποτέλεσμα. Οι ανοιχτόχρωμες σκιές (ανοιχτό μπλε, μπεζ, γκρι) αναδεικνύουν το χρώμα της κόρης των ματιών, χωρίς να βαραίνουν το μάτι.

3. Μάσκαρα για ωραίες βλεφαρίδες

Μαύρη ή καφέ, η μάσκαρα είναι ό, τι το καλύτερο για ωραίες βλεφαρίδες. Προσέχετε όμως τα περίεργα χρώματα (μπλε ελεκτρίκ, πράσινο ανοιχτό, κ.ά.) γιατί είναι τόσο έντονο το αποτέλεσμά τους, που το φυσικό χρώμα των ματιών φαίνεται χλωμό συγκριτικά και φυσικά δεν είναι αυτός ο στόχος σας… Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα μάτια είναι αυτά που αναδεικνύουν τη μάσκαρα.

4. Ροδαλά μάγουλα

Τώρα που οι περισσότερες θα έχετε χάσει το καλοκαιρινό σας μαύρισμα, ίσως να φαίνεστε κάπως χλωμές. Πρέπει λοιπόν να προσπαθείτε να δημιουργείτε αντίθεση με το μακιγιάζ σας. Για να το πετύχετε, χρησιμοποιήστε το ρουζ, που αναδεικνύει τα μήλα. Διαλέξτε ένα χρώμα σε αποχρώσεις του ροδάκινου ή καφέ-ροζ που συνδυάζονται χωρίς προβλήματα με όλα τα κραγιόν. Τέλος, να θυμάστε ότι μπορείτε επίσης να βάζετε μερικές διακριτικές πινελιές στην άκρη του πηγουνιού και στο κέντρο του μετώπου, για να τονίζετε το πρόσωπό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...