Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

SwissCareHAIRGROW κατά της τριχόπτωσης

Η αποτελεσματική λύση κατά της τριχόπτωσης, για πλούσια, πυκνά μαλλιά με υπέροχη, φυσική λάμψη! 3 Μοναδικά προϊόντα νέας γενιάς (δυναμωτικό σαμπουάν, τονωτική λοσιόν και κάψουλες), με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, δίνουν επιτέλους λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης τόσο στον άνδρα όσο και στην γυναίκα! Αναζωογονούν και θρέφουν τα μαλλιά σε κυτταρικό επίπεδο ενώ παράλληλα τονώνουν την ανάπτυξη των τριχών και την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού.

Δυναμωτικό Σαμπουάν HAIRGROW

Το Δυναμωτικό Σαμπουάν HAIRGROW αποτελεί σαμπουάν νέας γενιάς με εκχύλισμα μιμόζας, εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού (Vitis Vinifera), εκχύλισμα σερενόα και τζιντζένγκ, συστατικά που μειώνουν την τριχόπτωση και περιποιούνται, δυναμώνουν και βοηθούν τα εύθραυστα, αδύναμα μαλλιά, που παρουσιάζουν έλλειψη θρεπτικών στοιχείων.

Το Δυναμωτικό Σαμπουάν HAIRGROW
  • Καταπολεμά την τριχόπτωση και την πιτυρίδα
  • Ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων των τριχών μέσω των βιοφλαβονοειδών του εκχυλίσματος από κουκούτσια σταφυλιού.
  • Ενισχύει τη φυσική λάμψη
  • Ενεργοποιεί και αναζωογονεί τις ρίζες των τριχών
  • Για πιο δυνατά, πιο υγιή μαλλιά με περισσότερο όγκο
Τονωτική λοσιόν HAIRGROW

Η Τονωτική Λοσιόν HAIRGROW είναι λοσιόν για τα μαλλιά νέας γενιάς, με εκχύλισμα μιμόζας, εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού (Vitis Vinifera), εκχύλισμα σερενόα και άλλα τονωτικά συστατικά που προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας, ενεργοποιούν και αναζωογονούν τα μαλλιά.

Η Τονωτική Λοσιόν HAIRGROW
  • τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού, ώστε τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία να μπορούν να φτάσουν στους θύλακες των τριχών
  • Καταπολεμά την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και τη λιπαρότητα
  • Τονώνει την ανάπτυξη των τριχών και προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας στα μαλλιά
  • Αναζωογονεί και ενεργοποιεί τα μαλλιά σε κυτταρικό επίπεδο
  • Για πιο δυνατά, πιο υγιή μαλλιά, με περισσότερο όγκο

Κάψουλες για αναζωογόνηση και θρέψη HAIRGROW

Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων που είναι απαραίτητα για τη δραστική θρέψη και αναγέννηση των θυλάκων των τριχών.

Οι κάψουλες HAIRGROW είναι ιδανικές για κάθε τύπο μαλλιών, μα ιδιαίτερα για μαλλιά με τάση για τριχόπτωση, για ταλαιπωρημένα ή άτονα μαλλιά.
Μειώνει την τριχόπτωση, ενεργοποιεί την ανάπτυξη και θρέφει τις ρίζες των τριχών
Αναζωογονεί και θρέφει τα μαλλιά σε κυτταρικό επίπεδο
Για πιο δυνατά, υγιή μαλλιά, με περισσότερο όγκο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε. Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη, Τηλ.:+302310856233, Φαξ: +302310821216  elovari@elovari.gr , www.elovari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...