Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η αισθητικός Δέσποινα Καϊσίδου στο Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα


Υβόνη Μπόσνιακ, Δεσπ. Καϊσίδου, Αντ. Ρέμος, Αθαν. Αθανασίου
Συνεργασία με την καταξιωμένη επαγγελματία αισθητικό Δέσποινα Καϊσίδου ξεκίνησε το ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και στον τομέα της αισθητικής. Σύγχρονες θεραπείες προσώπου και σώματος συμβάλλουν στο να ανακτηθεί η χαμένη λάμψη και νεανικότητα στο δέρμα, προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα, βελτιώνουν την εικόνα μας.

Δεσπ. Καϊσίδου - Γιάννης Παπαθεοχάρης
Η νέα συνεργασία επισφραγίστηκε με εκδήλωση τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, της μόδας και της κοσμικής ζωής της Αθήνας, ιατροί και προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ιατρικού διεπιστημονικού κέντρου και να ενημερωθούν για τις ιατρικές ειδικότητες που διαθέτει και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαρία Σταματέρη, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Μάντα Παπαδάκου, η οικογένεια Παπαθεοχάρη, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη, η Μάσα Φασούλα, η Κάτια Βουτυρά κ.α.

Γιούρκας Σεϊταρίδης - Ελένη Τόρου
Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, δημιουργός και Διευ/νων Σύμβουλος του Athens Beverly Hills Medical Group στο σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τη Δέσποινα Καϊσίδου στην ομάδα του Ιατρικού Διεπιστημονικού Κέντρου, τονίζοντας ότι οι νέες συνεργασίες προσφέρουν προστιθέμενη αξία στο εύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών που το Κέντρο προσφέρει. Το Athens Beverly Hills Medical Group αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο υγείας, αισθητικής ιατρικής και ομορφιάς κάνοντας τη διαφορά μέσα σε λίγο μόλις χρονικό διάστημα, συμπλήρωσε ο Δρ. Αθανασίου.

Ιωσήφ Μαρινάκης, Δεσπ. Καϊσίδου, Αντ. Ρέμος
To Αthens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης 33-35.

Δέχεται ραντεβού καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 22:00 και Σάββατο 12:00 – 16:00, στα τηλ.: 210 8949920, 210 8949090.

www.athens-beverlyhills.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...