Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Μυστικός αρραβώνας για την Κουράκου

Από χωρισμό σε αρραβώνα. Μπορεί πριν από αρκετούς μήνες να είχαν χωρίσει λόγω απόστασης, όμως σύμφωνα με ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής Μάριο Μπαλοτέλι και η Ελληνίδα Μπέτυ Κουράκου, νικήτρια του Miss Europe Face,  αρραβωνιάστηκαν. Ο Μπαλοτέλι, αφού συμφιλιώθηκε με τον προπονητή της ομάδας του Jose Mourinho και γύρισε πάλι στα γήπεδα, αποκάλυψε στο περιοδικό «Nouvella 2000» ότι πλέον έβαλε μυαλό χάρη στην Μπέτυ Κουράκου (Ελληνίδα μοντέλο με την οποία βγαίνει μαζί της εδώ και ένα χρόνο). Μάλιστα, το δημοσίευμα τον χαρακτηρίζει «σούπερ αρραβωνιαστικό».

Ο Μπαλοτέλι γνώρισε την Μπέτυ πριν από ένα χρόνο σε εστιατόριο στο Μιλάνο και γρήγορα γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας. Ο Μπαλοτέλι δηλώνει -και την παρουσιάζει- παντού ως αρραβωνιαστικιά του. Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει την Μπέτυ ως μια ελληνίδα «θεά», ήρεμη, γαλήνια και πολύ όμορφη που έχει μεταδώσει στο Μάριο τη νηφαλιότητα που είχε ανάγκη.

Το πρόγραμμα της Μπέτυ είναι πολύ φορτωμένο, αφού λόγω δουλειάς πρέπει να «πετάει» συνεχώς. Τον Νοέμβρη γι’ αυτό τον λόγο είχαν χωρίσει, με τον Μάριο να «μαραζώνει» και να έχει κακές εμφανίσεις στο γήπεδο. Στο ενδιάμεσο φωτογραφήθηκε με διάφορες κοπέλες. Ομως, πριν από τρεις εβδομάδες εμφανίστηκαν μαζί και εκείνος κατάλαβε ότι είναι το κορίτσι που του αξίζει και του χρειάζεται να είναι δίπλα του.

Επικοινωνήσαμε με την Μπέτυ Κουράκου προκειμένου να σχολιάσει τις αποκαλύψεις του Μάριο στο περιοδικό και εκείνη μας είπε: «Τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Είναι το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι σε λίγες μέρες φεύγω για Ιταλία γιατί δέχτηκα μεγάλη πρόταση από πολύ γνωστό πρακτορείο μοντέλων και σκέφτομαι να μείνω εκεί μόνιμα!!!» Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια;  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...