Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

6 θεραπείες ομορφιάς με μαγιονέζα που θα σας εκπλήξουν

Πιστεύετε πως η μαγιονέζα χρησιμοποιείται μόνο στο φαγητό, πχ σε ένα σάντουιτς ή σαν σως; Τα παρακάτω 6 ασυνήθιστα και οικονομικά beauty tips που θα αναζωογονήσουν το δέρμα σας, τα μαλλιά σας και τα νύχια σας, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε... όσα γνωρίζατε γι’ αυτήν μέχρι τώρα.
Δείτε λοιπόν πως αυτό το νόστιμο προϊόν μπορεί να καταπραΰνει το κάψιμο από τον ήλιο, να θρέψει τα μαλλιά σας και πολλά ακόμη!

1. Χρησιμοποιήστε την σαν μαλακτικό για τα μαλλιά σας

Πάρτε τη μαγιονέζα και κάντε μασάζ στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας, ακριβώς όπως θα κάνατε και με ένα κανονικό conditioner! Στη συνέχεια βάλτε ένα σκουφάκι για το μπάνιο, περιμένετε μερικά λεπτά και λουστείτε. Η μαγιονέζα θα ενυδατώσει τα μαλλιά σας και θα τους δώσει μια λαμπερή γυαλάδα.

2. Χρησιμοποιήστε τη σαν μάσκα προσώπου

Γιατί να ξοδεύετε χρήματα σε ακριβές κρέμες όταν μπορείτε να ωφελήσετε τον εαυτό σας κάνοντας μια χαλαρωτική μάσκα προσώπου με μια μαγιονέζα με ολόκληρα αυγά από το ψυγείο σας; Απλά απλώστε απαλά την μαγιονέζα στο πρόσωπο σας και αφήστε τη να δράσει για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια σκουπίστε την και ξεπλυθείτε με κρύο νερό. Το πρόσωπο σας θα είναι καθαρό και απαλό.

3. Δυναμώστε τα νύχια σας

Για να κάνετε τα νύχια σας πιο σκληρά, απλά βυθίστε τα ανά τακτά διαστήματα μέσα σε ένα μπολ με μαγιονέζα για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύντε τα με ζεστό νερό.

4. Ανακουφιστείτε από το κάψιμο του ήλιου

Ξεχάσατε να βάλετε αντιηλιακό και καήκατε; Μην ανησυχείτε! Για να θεραπεύσετε το ξηρό, καμένο δέρμα, απλώστε μια γενναία ποσότητα μαγιονέζας στις παθούσες περιοχές. Το προϊόν αυτό θα σας ανακουφίσει από τον πόνο και θα ενυδατώσει το δέρμα σας.

5. Ασφαλής τρόπος για να σκοτώσετε τις ψείρες του κεφαλιού

Πολλοί δερματολόγοι πλέον συνιστούν την χρήση της μαγιονέζας για να σκοτώσει και να απομακρύνει τις ψείρες από το κεφάλι των παιδιών, αντί των τοξικών συνταγογραφούμενων φαρμάκων και της όλης διαδικασίας για προετοιμασία. Εξάλλου, οι ψείρες έχουν αρχίσει να αποκτούν αντοχές και να αντιστέκονται σε τέτοιες χημικές θεραπείες. Επομένως, για να διώξετε τις ψείρες με την μαγιονέζα, κάντε μασάζ με μια γενναία ποσότητα στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας πριν από τον βραδινό ύπνο. Στη συνέχεια, βάλτε ένα σκουφάκι μπάνιου, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε την δράση και κοιμηθείτε. Το πρωί λουστείτε και χρησιμοποιήστε μια αραιή τσατσάρα για να αφαιρέσετε όσες ψείρες και κόνιδες έχουν απομείνει. Για να εξαλείψετε τελείως τη μόλυνση, επαναλάβετε τη θεραπεία σε 7-10 ημέρες.

6. Αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα

Θέλετε να μαλακώσετε και να διώξετε τα νεκρά κύτταρα από τους αγκώνες και τα πόδια σας; Απλά τρίψτε μαγιονέζα πάνω στον ξηρό, τραχύ ιστό, αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια απομακρύνετε την σκουπίζοντας την με ένα υγρό πανί.
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...