Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Διάλεξη με θέμα: «Η Αισθητική στην Ιατρική»

Aπό τον Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας


Ο Τομέας Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, την κυρία Βαδαρλή Γεωργία, Πλαστική Χειρόυργο MD.

Η κα Βαδαρλή, θα παραδώσει διάλεξη με θέμα: «Η Αισθητική στην Ιατρική». Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με την χρήση των ραδιοσυχνοτήτων στην ιατρική, των peeling με κρυστάλλους και την εφαρμογή του laser για θεραπευτικούς αλλά και αισθητικούς χρήσεις.


Η διάλεξη απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς, ιδιοκτήτες ινστιτούτων αισθητικής, σπουδαστές ομορφιάς των ΤΕΙ/ΙΕΚ, μαθητές ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις νέες τεχνικές της ιατρικής στην αισθητική.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά, βρίσκονται στο πλευρό των σπουδαστών και των αποφοίτων τους, καθώς και των επαγγελματιών του χώρου της αισθητικής, προσφέροντας τους εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες τάσεις και τεχνικές της αγοράς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...