Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Έξυπνα τρικ στο μακιγιάζ: Για να παραμείνει το κραγιόν στη θέση του

Υπάρχουν μερικά τρικ στο μακιγιάζ που προλαμβάνουν την μετατόπιση του κραγιόν από το περίγραμμα. Σίγουρα σας έχει τύχει και ειδικά με ένα κραγιόν σε έντονο ή σκούρο χρώμα.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε:

1. Προετοιμάστε την κατάλληλη βάση, το δέρμα πρέπει να είναι λείο και ενυδατωμένο. Κάντε απολέπιση 2-3 φορές την εβδομάδα και καθημερινά ενυδατώστε τα χείλη με ένα lip balm. Έτσι όταν θα φοράτε το κραγιόν σας τα χείλη σας θα είναι ζουμερά και δεν θα ξεφλουδίζουν.

2. Για να ξεκινήσετε το μακιγιάζ των χειλιών, απλώστε στα χείλη ένα concealer προσώπου ή τη βάση μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε. Έτσι το κραγιόν θα «κολλήσει» καλύτερα στα χείλη καθώς και το χρώμα του θα είναι όπως σας αρέσει, γιατί δεν θα αναμειχθεί με το χρώμα των χειλιών που είναι πιο σκούρο, αλλά με την ουδέτερη βάση του concealer.

3. Μην παραλείπετε το περίγραμμα με μολύβι χειλιών, ακόμα και αν δεν σας αρέσει δοκιμάστε το σε nude χρώμα. Το μολύβι κάνει το φυσικό περίγραμμα των χειλιών πιο γεμάτο, κάνει διορθώσεις όταν τα χείλη δεν έχουν ένα ισορροπημένο σχήμα και το πιο σημαντικό εμποδίζει το κραγιόν να ξεφύγει από το περίγραμμα.

4. Απλώστε το κραγιόν σας με ένα πινέλο χειλιών, έτσι είναι πιο εύκολο να παραμείνετε στις γραμμές του περιγράμματος σας και να απλώσετε την απαραίτητη ποσότητα κραγιόν ώστε τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και το χρώμα στην ένταση που επιθυμείτε.

5. Ταμπονάρετε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντιλο, απλώστε λίγη πούδρα προσώπου και την τελική στρώση κραγιόν. Με αυτή την τεχνική θα δώσετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν.

6. Όταν ήδη φοράτε το κραγιόν σας, μη τρίβετε τα χείλη σας μεταξύ τους. Αντίθετα, ανανεώστε το κραγιόν σας απλώνοντας λίγο ακόμα με απαλές πινελιές.
jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...