Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

5 beauty tips λίγο πριν από την παραλία…

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και ήρθε η ώρα να μάθεις πως θα προετοιμαστείς πριν ξεκινήσεις τις αποδράσεις σου. Επειδή όμως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, εμείς σου δίνουμε τις λύσεις για να... αποφύγεις το ερεθισμένο δέρμα, τα παραμελημένα νύχια αλλά και για να είσαι πάντα περιποιημένη και κοκέτα.

1. Πριν βάψεις τα νύχια σου περιποιήσου τα… Κάνε πρώτα απολέπιση και στη συνέχεια κόψε τα πετσάκια και λιμάρισε τα. Αν θες αποτέλεσμα που θα κρατήσει για μέρες, πριν περάσεις το βερνίκι που έχεις επιλέξει άπλωσε στο περίγραμμα των νυχιών σου φυσικά έλαια.

2. Αν έχεις σκοπό να κάνεις αποτρίχωση κάντο τουλάχιστον ένα 24ωρo… πριν φύγεις διακοπές ή για κάποιο 3ήμερο και στη συνέχεια επειδή το δέρμα σου θα είναι ερεθισμένο βάλε μία ενυδατική κρέμα. Έτσι θα δώσεις την ευκαιρία στο δέρμα σου να ηρεμήσει πριν το εκθέσεις στον ήλιο. Καλό θα ήταν επειδή το έχεις ήδη ταλαιπωρήσει να μη το αφήσεις εκτεθειμένο αλλά να το προστατεύσεις φορώντας την αντηλιακή κρέμα σου, κατά προτίμηση με υψηλό δείκτη προστασίας.

3. Ήρθε η ώρα να επιλέξεις γυαλιά ηλίου… Θα σου πρότεινα να επιλέξεις γυαλιά που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου. Αν ανήκεις στις ζεστές αποχρώσεις επέλεξε κοκάλινο ή χρυσό σκελετό ενώ αν ανήκεις στις ψυχρές διάλεξε λευκό, ασημί ή γκρι.

4. Ακόμα και τα καλύτερα κραγιόν ξεθωριάζουν μετά από κάποιες ώρες… Αν θες το κραγιόν σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια αφού το φορέσεις ταμποναρισέ το με ένα χαρτομάντιλο. Στην συνέχεια ταμποναρισέ το με ελάχιστη πούδρα και τέλος ξανά πέρασε το αγαπημένο σου κραγιόν μία ακόμα φορά. Αν το κάνεις σωστά θα αποκτήσεις ακαταμάχητα χείλη για περισσότερη ώρα.

5. Αν το μολύβι των ματιών ή των χειλιών σου είναι πολύ μαλακό… και σε δυσκολεύει να τραβήξεις τη γραμμή που θέλεις με απόλυτη ακρίβεια τότε αφού το ξύσεις βάλτο λίγη ώρα στο ψυγείο. Έτσι όταν έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσεις θα αποφύγεις τις μουτζούρες και θα καταφέρεις να τραβήξεις τις λεπτές γραμμές που θέλεις χωρίς να ταλαιπωρηθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...