Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η Dita Von Teese δίνει συμβουλές για ένα επιτυχημένο vintage make up

Είστε λάτρης του vintage style γενικότερα και του vintage make up ειδικότερα; Τότε δεν έχετε παρά ν΄ακολουθήσετε τις συμβουλές της… «ιέρειας» του είδους, που δεν είναι άλλη από τη Dita von Teese.

H 39χρονη χορεύτρια του burlesque και αυθεντία στο striptease, μας εξηγεί τα πέντε βήματα που πρέπει ν΄ακολουθήσουμε ώστε να πετύχουμε το εν λόγω look:

Αλαβάστρινη επιδερμίδα: Eίναι η τέλεια βάση για ένα vintage look. Δεν μ΄αρέσει καθόλου το μαύρισμα στο πρόσωπο, και πάντα φοράω αντηλιακό, ή βάζω καπέλο όταν είμαι κάτω από τον ήλιο.

Κόκκινο κραγιόν: Το κλασικό κόκκινο χρώμα, είναι η πιο chic «δήλωση» ομορφιάς για μια γυναίκα. Τα κόκκινα ματ χείλη, είναι σαν γλυκά ροδοπέταλα. Απλά βάλτε λίγο κόκκινο χρώμα στο κέντρο.

Στα νύχια: Δοκιμάστε το manicure που έκαναν στη δεκαετία του ’30 και του ’40. Κάντε τα νύχια σας σε σχήμα μισοφέγγαρου και βάψτε τα κόκκινα. Είναι η επιτομή της κομψότητας.

Στο βλέμμα: Για πιο… δραματικό βλέμμα, ξεκινήστε με μια ουδέτερη σκιά, και σχηματίστε στην πτυχή μια μαύρη γραμμή. Τελειώστε με ένα λαμπερό άσπρο, κάτω από τα φρύδια και τα βλέφαρα σας.

Μύτη: Να την πουδράρετε πάντα με συμπαγή πούδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...