Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ο Έλληνας «θεός» της Lady Gaga

Ένας καλλίγραμμος Έλληνας έχει αναστατώσει για τα καλά την Lady Gaga, ενώ οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι (ή sex pals κατά άλλους) οργιάζουν... Πρόκειται για τον Γιάννη Μαρκουδάκη, γέννημα - θρέμμα Κρητικό, με σωματικά χαρίσματα που του έδωσαν τον τίτλο του «Mr. The Body»!

Ο Johnny και η Gaga γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip της για το τραγούδι «Nothing Else I Can Say», όπουυποδύονταν το ζευγάρι.

Τα «καυτά» φιλιά και τα χάδια που αντάλλαξαν για τις ανάγκες του clip φαίνεται πως άρεσαν ιδιαίτερα στην εκκεντρική τραγουδίστρια και οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι ή sex pals.

Μάλιστα, ο πανύψηλος μελαχρινόςσυνόδευσε την Lady Gaga στο πάρτι του περιοδικού «Time» για τα 100 πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, ενώη τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλευρό του όταν φωτογραφήθηκε για περιοδικό από τον Alex Steph στο Παλς Σπρινγκς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο γοητευτικός Έλληνας, που έχει δουλέψει ωςμπάρμαν και μοντέλο, έχει κάνει πασαρέλα για διεθνείς οίκους, μεταξύ των οποίων και ο John Galliano.

Κοιλιακοί - «φέτες», μυώδη άκρα, «λαμπερό» χαμόγελο και βλέμμα που μαγνητίζει, έχουν κάνει τον Johnny να κάψει καρδιές.

Άλλωστε, αν δεν τρέχει τίποτα με την Gaga, θα χαρούν πολλές...


Δείτε τον Έλληνα «θεό» της Gaga!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...