Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Φτιάξτε φυσική ενυδατική κρέμα σώματος για μετά την παραλία


Φτιάξτε μια μάσκα σώματος για να αναζωογονήσετε το ταλαιπωρημένο σώμα σας από τον ήλιο με φυσικά υλικά...
Ενυδατώστε το αφυδατωμένο δέρμα σας από την έκθεσή στον ήλιο με την ενυδατική μάσκα σώματος που σας προτείνουμε...


Υλικά

Μια Μπανάνα

Μια κουταλιά της σούπας νερό ή γάλα

Μια κουταλιά γλυκερίνη

4 κουταλιές της σούπας τριμμένα αμύγδαλα

Εκτέλεση

Λιώστε την μπανάνα μέχρι να γίνει λεία σαν κρέμα ή τη βάζετε στο μπλέντερ.

Ρίχνετε τη γλυκερίνη

Στη συνέχεια προσθέτετε τα τριμμένα αμύγδαλα

Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ

Στη συνέχεια απλώνετε το γαλάκτωμα στο σώμα σας και αφήστε το μισή ώρα περίπου. Μόλις το ξεβγάλετε με λίγο νερό θα αισθανθείτε αμέσως την επιδερμίδα σας απαλή και αναζωόγονημένη.
lifezone.gr

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

5 λάθη στο μακιγιάζ που σε δείχνουν μεγαλύτερη


Ακόμα και οι πιο νεαρές κοπέλες κάνουν αυτά τα βασικά λάθη, που τις κάνουν να φαίνονται τουλάχιστον... 10 χρόνια μεγαλύτερες. Ένα «κακό» μακιγιάζ ή ακόμα και ένα χτένισμα μπορεί να σου προσθέσει χρόνια. Μάθε πώς να δείχνεις νεότερη ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

1)Μην παραλείπεις το foundation

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι παραλείποντας να φορέσουν make up στο καθημερινό τους μακιγιάζ, καταφέρνουν να έχουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι εν μέρει λάθος, αφού το foundation μπορεί να κρύψει τις ατέλειες και τις κοκκινίλες του προσώπου με τον πιο διακριτικό τρόπο. Ένα ελαφρύ και διάφανο make up ένα με δύο τόνους πιο σκούρο από την απόχρωση της επιδερμίδας σου, μπορεί να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και το πιο natural μακιγιάζ και να κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται νεότερο και πιο φωτεινό.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα επέλεξε μια ελαφριά πούδρα. Αν το δέρμα σου είναι πιο ξηρό, επένδυσε σε make up σε υγρή μορφή, για extra ενυδάτωση.

Προσοχή! Μην υπερβάλεις με το foundation σου, αφού αυτό το καλλυντικό σε μεγάλη ποσότητα, μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

2)Λάθος εφαρμογή του ρουζ

Όταν βάζεις ρουζ μόνο στα μήλα του προσώπου σου, καταφέρνεις μόνο να τονίσεις πιθανές ατέλειες και ρυτίδες στα μήλα και τη περιοχή κάτω από τα μάτια.

Βάλε μικρή ποσότητα ρουζ στο πιο υψηλό σημείο των ζυγωματικών σου και με τη βοήθεια του πινέλου σου άπλωσε προσεκτικά προς τα πάνω. Ένα ελαφρύ ροζ ρουζ, ταιριάζει στις γυναίκες κάθε ηλικίας, όπως και σε κάθε εποχή.

Προσοχή: Ακολούθησε τον κανόνα του μακιγιάζ που λέει ότι κάθε υπερβολή στο μακιγιάζ δείχνει πιο γερασμένη την επιδερμίδα. Άσε που η υπερβολική ποσότητα ρουζ μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με κλόουν.

3)Πες όχι στις μεταλλικές σκιές

Το μακιγιάζ των ματιών είναι πολύ σημαντικό, αφού το δέρμα στη συγκεκριμένη περιοχή είναι αυτό που θέλει την περισσότερη φροντίδα. Οι μεταλλιζέ σκιές σε ψυχρές αποχρώσεις τονίζουν κάθε ατέλεια. Αντιθέτως οι ματ σκιές στις αποχρώσεις του ροδακινί, γκρι, μπεζ, ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και ηλικία.

4)Ποτέ μάσκαρα και μολύβι στα κάτω βλέφαρα

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ, είναι το να βάζουμε μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες, όπως και το μολύβι κάτω από αυτές. Το μόνο που θα καταφέρεις αν ακολουθήσεις αυτή την τακτική είναι να τονίσεις τους μαύρους κύκλους και να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μικρά.

Για να κάνεις τα μάτια σου να μοιάζουν φωτεινά και μεγάλα, βάλε μεγάλη ποσότητα μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες σου. Επένδυσε σε ένα προϊόν που προσθέτει extra όγκο και μήκος ταυτόχρονα. Κάνοντας τα βλέφαρά σου να φαίνονται πιο πλούσια, αμέσως θα αποκτήσεις ένα πολύ πιο νεανικό βλέμμα, ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα άλλο.

5)Ξέχνα τα κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις
Όπως ξέρεις, τα ζουμερά χείλη είναι απόδειξη νεανικότητας και φρεσκάδας. Τα σκουρόχρωμα κραγιόν και τα ιριδίζων λιπ γκλος «βαραίνουν» κατευθείαν τα χείλη, πόσο μάλλον αν δεν έχεις τα προσόντα της Αντζελίνα Τζολί. Βέβαια και τα πολύ φωτεινά κραγιόν σε πολύ εκκεντρικές και έντονες αποχρώσεις μπορούν να έχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ένα προϊόν σε φυσική, ροζ παλ απόχρωση είναι το κατάλληλο για να τονίσει ένα μακιγιάζ ενώ αν προσθέσεις ένα διάφανο λιπ γκλος θα καταφέρεις να δείχνεις εντυπωσιακή και νεότερη χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
beautetinkyriaki.gr

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Συμβουλές για να μην φαίνεται θαμπή η επιδερμίδα σας


Η θαμπή επιδερμίδα είναι αποτέλεσμα πολλών νεκρών κυττάρων, στην επιφάνεια της. Η ιδανικότερη μέθοδος για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας προκειμένου να δείχνει λαμπερή και υγιής είναι να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, μέσω της απαλής μηχανικής απολέπισης.

Προσοχή:

1. Κάντε ήπια μηχανική απολέπιση τις πρωινές ώρες

2. Χρησιμοποιήστε μικρή πετσέτα και όχι σφουγγάρια, τα οποία γίνονται εστία βακτηρίων

3. Κάντε απολέπιση με κυκλικές κινήσεις

4. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με χλιαρό νερό

5. Για έξτρα ενυδάτωση απλώστε την ενυδατική όσο το δέρμα είναι ελαφρώς νωπό.
myself.gr

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Φτιάξτε μάσκαρα στο σπίτι


Οι μεγάλες και μακριές βλεφαρίδες είναι ο πόθος κάθε κοριτσιού που σέβεται την εξωτερική της εμφάνιση. 

Σήμερα θα σας γλυτώσουμε...από πάρα πολλά χρήματα και άσκοπες αποτυχημένες δοκιμές. Φτιάξτε μάσκαρα στο σπίτι με απόλυτο φυσικό τρόπο.

Φτιάξτε σπιτική μάσκαρα που δεν περιέχει βλαβερές ουσίες για τα ευαίσθητα μάτια σας. Το συγκεκριμένο καλλυντικό μας έρχεται από την αρχαία Αίγυπτο όπου η Κλεοπάτρα τόνιζε το βλέμμα της με μαύρη μάσκαρα.

Θα αποκτήσετε έμφαση στα μάτια χωρίς ερεθίσματα και ενοχλήσεις με την σπιτική μάσκαρα. Κάνει καταπληκτική δουλειά η φυσική εκδοχή καθώς μία χαρά ξεχωρίζει και τονίζει τις βλεφαρίδες, δίνει χρώμα και τις ενυδατώνει.

Όπως όλα τα καλλυντικά, έτσι και η σπιτική μάσκαρα έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής. Μπορείτε να την κρατήσετε για 6 μήνες. Μετά δεν θα είναι τόσο καλή και θα σας κάνει κόμπους στις βλεφαρίδες. Αν και νομίζω ότι θα την έχετε χρησιμοποιήσει πολύ νωρίτερα και θα έχετε φτιάξει εκ νέου μία παρτίδα.

Φτιάξτε μάσκαρα στο σπίτι

2 κουταλιές λάδι καρύδας

4 κουταλιές τζελ αλόε βέρα

½ κουτάλι τριμμένο κερί μέλισσας

1 καρβουνάκι που χρησιμοποιούμε στα θυμιατά

Μία θήκη από παλιά μάσκαρα

Οδηγίες
Καθαρίστε καλά την θήκη της μάσκαρας καθώς είναι χρησιμοποιημένη. Μην ξεχάσετε να πλύνετε και το βουρτσάκι. Μέσα σε μία μικρή κατσαρόλα βάλτε το κερί, το τζελ αλόε βέρα καθώς και το λάδι καρύδας. Ανάψτε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε καλά μέχρι να λιώσει τελείως το κερί.

Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε το καρβουνάκι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά. Μέσα σε μία πλαστική σακούλα μικρή ρίχνουμε το μείγμα πιέζοντας προς μία γωνία ώστε να είναι συγκεντρωμένο σε ένα σημείο.

Στην άλλη άκρη της πλαστικής σακούλας κάντε ένα μικρό κόψιμο. Διπλώστε αυτό το σημείο και πιέστε το υγρό μέσα στο δοχείο για την μάσκαρα. Αυτή την ενέργεια να την κάνετε με προσοχή διότι όπως γνωρίζετε η μάσκαρα μπορεί να σας τα κάνει όλα χάλια.

Πηγή:aLaChef.gr

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας με Σιτάρι

Μειώνει την πιτυρίδα και ενισχύει  την υγεία του τριχωτού της  κεφαλής

Η φιλοσοφία των φυτών  ως πρωταγωνιστικά συστατικά αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των σειρών περιποίησης δέρματος, σώματος τώρα και των μαλλιών της Weleda . Δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μέσω της βαθιάς κατανόησης της Weleda για τη φύση και της αρμονικής συμβίωσης της μαζί με τη φύση. Η Weleda αναγνωρίζει πως κάθε φυτό είναι μοναδικό, καθώς μοναδική είναι και η αλληλεπίδραση των φυτών με το σώμα, το δέρμα και τα μαλλιά μας. Έχοντας μια ενστικτώδη σχέση με τη φύση, το ανθρώπινο σώμα έχει την ικανότητα να αξιοποιήσει την ισχύ ενός μοναδικού φυτού.

Το τριχωτό  που έχει τάση για πιτυρίδα παρουσιάζει  έλλειψη ισορροπίας.
Για την αναδόμηση και  την αναζωογόνηση των φυσικών λειτουργιών του τριχωτού, η Weleda χρησιμοποιεί την εξισορροπητική δράση του ελαίου φύτρων σίτου για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πιτυρίδας και των νιφάδων στο τριχωτό, δίχως να προκαλεί ερεθισμούς.
Το σαμπουάν με τονωτικό άρωμα και έλαιο φύτρων σίτου, καθώς και με τα πολύτιμα εκχυλίσματα από λαγομηλιά, πανσέ και βιολογικό φασκόμηλο:

Ενισχύει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής
Μειώνει την εμφάνιση της πιτυρίδας
Καθαρίζει απαλά καθώς περιποιείται τα μαλλιά

Χρήση: Κάντε  μασάζ με το σαμπουάν σε υγρά μαλλιά κι έπειτα ξεβγάλτε. Η μειωμένη δημιουργία αφρού δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του σαμπουάν. Δερματολογικά πιστοποιημένο.

Η Weleda πέτυχε τη δημιουργία της πιο «φυσικής» περιποίησης για τα μαλλιά που είναι διαθέσιμη στον κόσμο: δίχως SLS (Θειικό Λαουρικό Νάτριο), parabens, συντηρητικές ουσίες και τεχνητά αρώματα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΤ: 14,55€

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE

*Διατίθενται σε φαρμακεία και  καταστήματα πώλησης βιολογικών  προϊόντων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ
 ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.
 Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη,
Τηλ.:+302310856233, Φαξ: +302310821216
         elovari@elovari.gr
         www.weleda.gr
    www.facebook.com/Weleda.Greece
Enhanced by Zemanta

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Προστατέψτε τα χείλη σας για το καλοκαίρι


Το καλοκαίρι πλέον είναι παρόν κι οι παραλίες είναι ο χώρος, που συχνάζουμε περισσότερο αυτή την εποχή του χρόνου.

Ύστερα από κάποια ξεσπάσματα του καιρού με βροχές και κρύο, τα χείλη μας έχουν ταλαιπωρηθεί με αποτέλεσμα να θέλουν και αυτά λίγο παραπάνω φροντίδα.

Το πρώτο και βασικό, που πρέπει να κάνετε είναι ολοκληρωμένη απολέπιση. Υπάρχουν προϊόντα, τα οποία είναι ειδικά για χείλη και μπορείτε με πολύ ελαφριές κινήσεις να κάνετε την απολέπιση και να αφαιρέσετε όλα τα περιττά σωματίδια. Με την απολέπιση θα δείτε τα χείλη σας να ξαναπαίρνουν το φυσικό τους χρώμα.

H εφαρμογή μιας καλής ποιότητας lip balm είναι το επόμενο καλό βήμα και ειδικά αν θα πάτε στη παραλία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και μεγάλο δείκτη προστασίας, για να μην ερεθιστούν από τον ήλιο. Αυτό το βήμα μπορείτε να το κάνετε σε καθημερινή βάση για ολοκληρωμένη φροντίδα.

Τέλος με την εφαρμογή ενός κραγιόν κατά την βραδινή σας έξοδο το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν με extra ενυδάτωση το οποίο θα προστατεύει από το ξηρό περιβάλλον και θα τονώσει τα χείλη. Εννοείτε σαν βάση πάντα θα έχετε το lip balm για να υπάρχει καλύτερη εφαρμογή.

Τα καλά φροντισμένα χείλη δίνουν την απαραίτητη γοητεία στη γυναίκα. Αυτό που θέλουμε όλες μας είναι τα μαλακά και με λεία επιφάνεια χείλη έτσι ώστε να είναι η κορυφή της γοητείας μας.
fe-mail.gr

Φτιάξε μια σπιτική μάσκα για λιπαρό δέρμα!


Μια σπιτική μάσκα με βασικό συστατικό το ρυζάλευρο είναι μια πρώτης τάξεως περιποίηση για...τα λιπαρά δέρματα με εξαιρετικά αποτελέσματα!
Το ρυζάλευρο, η θρεπτική αυτή τροφή για τα μωρά, μπορεί να κάνει θαύματα στο λιπαρό δέρμα!

Δες πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις:

Ζέστανε σε ένα κατσαρολάκι δυο κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο με 50ml γάλα και ανακάτεψέ το μέχρι να σχηματιστή μια υδαρή πάστα.

Άπλωσέ τη στο πρόσωπό σου για 20 λεπτά. Η αίσθηση τραβήγματος που ίσως νιώσεις είναι απολύτως φυσιολογική!

Μετά από 20' καθώς θα έχει στεγνώσει τρίψε το μείγμα και ξέπλυνε με άφθονο νερό.

Το δέρμα σου θα έχει αποκτήσει βελούδινη ματ όψη!
faysbook.gr

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Natural Glow: Για φυσική καλοκαιρινή λάμψη


Το καλοκαίρι θέλει natural μακιγιάζ, και αυτό έχει τα δικά του μυστικά!


Το ροζ χρώμα υγείας είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ της σεζόν. Τα μήλα παίρνουν ροδακινί και ροζ παλ αποχρώσεις και αναδεικνύουν τον πιο girly και δροσερό χαρακτήρα σου αυτό το καλοκαίρι! 

Τι θα χρειαστείς;

-Ένα υγρό φον ντε τεν και ρουζ με κρεμώδη υφή.

Step by Step:

-Ανακάτεψε μερικές σταγόνες από το φον ντε τεν με λίγη ποσότητα από το κρεμώδες ρουζ σου.

-Τώρα άπλωσε το σε ολόκληρο το πρόσωπό σου, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα μήλα, για έξτρα φυσικό λουκ.

-Τόνισε τα ζυγωματικά σου με μια ιριδίζουσα πούδρα για super λάμψη και ολοκλήρωσε το fresh μακιγιάζ σου με λίγη μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες και γκλος σε διάφανη ροζ απόχρωση. 

Πηγή faysbook.gr
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Closing party στο 360ο και δωρεάν make-up & styling για όλoυς!

Eίσοδος: ελεύθερη!

Το 360ο Pop Up Fashion Bazaar Special XL Summer Edition γίνεται ακόμα πιο ΧL! Μετά από παράκληση του κοινού, παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου και εξακολουθεί να «παίζει» δυναμικά στην Κολοκοτρώνη 3-5 & Βουλής.

Την Πέμπτη, 13/6, μετά τις πέντε  το απόγευμα, το 360ο σας υποδέχεται με νέες προτάσεις για το καλοκαίρι  και πολλές εκπλήξεις:

Δωρεάν styling από τον top στυλίστα Δημήτρη Γραμματικογιάννη,

Free μακιγιάζ από τον  μετρ στο beauty Χάρη Τρουλινό  και

Party με τον DJ Manny στην  κονσόλα!

Γνωστός πολλά χρόνια τώρα για τη συμβολή του στο image των  ωραιότερων ανθρώπων της χώρας που  στα χέρια του γίνονται ακόμα  πιο γοητευτικοί, αλλά και ως fashion editor-stylist του περιοδικού του Hilton, έχοντας  συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ομίλους  και περιοδικά μόδας της Ελλάδας, ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης θα μας δώσει τα φώτα του σχετικά  με  το τι ακριβώς μας ταιριάζει  ανάλογα με τον σωματότυπο και  βέβαια σύμφωνα με τα παγκόσμια trends γι’ αυτό το καλοκαίρι: για κάθε event υπό τον ήλιο, δίπλα στο  κύμα, κάτω απ’ το φως των αστεριών, ακόμα και στο νερό.

Για να γίνουμε καλλονές όμως έχει επιστρατευτεί και ο πολύ γνωστός - και από την τηλεόραση  – make up artist Xάρης Τρουλινός: θα προσφέρει  τις πολύτιμες συμβουλές του  για το μακιγιάζ μας κάθε ώρα ανάλογα  με το χρώμα της επιδερμίδας, των  ματιών και των μαλλιών μας -φυσικά και εκείνος σύμφωνα με τα τελευταία trends.

Στα decks, την συγκεκριμένη βραδιά, ακριβώς για το closing party, θα βρίσκεται ο  DJ Manny που θα δυναμιτίσει  την κονσόλα σε rock'n'roll ρυθμούς.

Το 360ο Pop Up Fashion Bazaar πραγματοποιείται και για την ενίσχυση των αστέγων  του δήμου Αθηναίων με ρούχα και  τρόφιμα. Οι άστεγοι της πόλης  μας χρειάζονται τη στήριξή μας: μια κονσέρβα ζαμπόν, λίγα μακαρόνια, ένα μπουφάν ή ένα παντελόνι  που δεν το έχουμε και τόσο ανάγκη. Ας δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί. Ο λόγος είναι σημαντικός κι ακόμα  και το ελάχιστο είναι κάτι, ένα  λιθαράκι, μια μικρή συμβολή!!!

Συμμετέχουν: Smaragdi Chercheletzaki, Christos Stratikopoulos, Katerina Alexandraki, Athina Korda, Pantelis Kataris,  Rinama Creations, Eleni Aroni,  Viktoria Velissarakou, Eirini Zaimi, Tonia Makri, Akrovaths tou Oneirou, Kosmhma Alexandros, Konde, Athina Skaltsa.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σπιτικές συνταγές για λιπαρά μαλλιά


Ανοίξτε τα ντουλάπια της κουζίνας και επιλέξτε το υλικό που σας αρέσει λεμόνι, ξύδι, ελαιόλαδο ή τσάι.

Η έντονη λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής είναι συχνό φαινόμενο σε πολλές γυναίκες και πολλούς άντρες. Ψάχνοντας λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε με υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας ανακάλυψα διάφορες συνταγές και μάλιστα πολύ εύκολες που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας χαρίσουν όμορφα και υγιή μαλλιά.

• Αναμίξτε το χυμό από ένα λεμόνι με μια κούπα νερό και αφού ολοκληρώσετε το λούσιμο περιχύστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Τα οξέα που περιέχει το λεμόνι εξισορροπούν την λιπαρότητα και αφαιρούν το περιττό σμήγμα που συσσωρεύεται στην επιφάνεια του δέρματος και στα μαλλιά.

• Ίδια συνταγή με την παραπάνω με λευκό ξύδι, θα χρειαστεί να αναμίξετε μισή κούπα ξύδι σε μια κούπα νερό και αφού ολοκληρώσετε το λούσιμο περιχύσετε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.

• Το τσάι επίσης βοηθάει στην μείωση της λιπαρότητας γιατί περιέχει τανίνη η οποία έχει φυσική στυπτική δράση χωρίς να ξηραίνει το δέρμα καθώς και απομακρύνει το περιττό σμήγμα από την επιφάνεια του δέρματος και τα μαλλιά. Βράστε μια μεγάλη κούπα τσάι, αφήστε το να κρυώσει, αν θέλετε προσθέστε μερικές σταγόνες λεμόνι και αφού ολοκληρώσετε το λούσιμο περιχύστε το τσάι στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.

• Θεραπευτική μάσκα μαλλιών με ζεστό ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Απλώστε το ζεστό λάδι στο τριχωτό της κεφαλής κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων, αφήστε το για 30 λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε. Εφαρμόστε τη μάσκα μια φορά την εβδομάδα.
jenny.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...